TOKOM MAJA, ovi ce znaci moci da kazu da su DOBILI PRILIKU da ostvare svoje VELIKE ZELJE!

TOKOM MAJA, ovi ce znaci moci da kazu da su DOBILI PRILIKU da ostvare svoje VELIKE ZELJE!

1. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete svojim ciljevima. Uskoro cete ih ostvariti, mada  mislite da se povucete. Ne cinite to ni slucajno, bas sada posle svega.Od vas se ocekuje da se povucete jer ste na ivici snage. Sada ilinikada imate sansu da ostvarite cilj!

 

BIK

Vreme je da budete uskoro spremni na jedan verbalni duel. Gledajte kako cete se postaviti i nemojte se dovesti u losu situaciju.Vi niste nista krivi, ali samo pratite situaciju. Neko vas zeli okriiiti za svoje postupke,i posvadjati sa vama dragom osobom.

 

BLIZANCI

Nemojte da padate u vatru i da vas stalno neko nabedjuje u svoje sitne lazi. Tek cete da shvatite kako sitne lazi prave krupne probleme. Prvo saslusajte, razmotrite i odvagajte situacije. Bez obzira na svu vasu ljubav, nemojte  da pravdate  lazi.

 

RAK

Blago vama kakoste dobri i razumni i tesko vama sto vam se dobrota ne uzvraca. Bas oni koji su vasa uzdanica, najvise ce vas povrediti. Duzi period cete se borirti da ispravljate tudje krive Drine. Zasto mucite sebe kada vam niko nije zahvalan?

 

LAV

Ostavljeni i tuzni bili ste vec duzi period.Vreme vaseg samovanja  je doslo kraju i tokom narednih dana  bicete zaljubljeni.Dolazeci dani ce da vas voditi ka  jednoj osobi sto vam zivot znaci.Bice odlucan i istrajan u svojoj ljubavi prema vama.

 

DEVICA

Radicete mnogo i retko cete ici u goste ili u rodbinu. Tuzni ste i nikako da se povezete sa onima koji vam zele dobro. Imate mnogo obaveza ali vas nikako nece neke bolje situacije.Izborite se  za njih, nece niko drugi!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2