TOKOM MAJA, ovi ce znaci moci da kazu da su DOBILI PRILIKU da ostvare svoje VELIKE ZELJE!

TOKOM MAJA, ovi ce znaci moci da kazu da su DOBILI PRILIKU da ostvare svoje VELIKE ZELJE!

1. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Osecate da ce ovo  biti vas najbolji mesec. Znate sta sledi i sta donosi sa sobom.Ucinite bas sve da vam bude lep i da donese zasluzeni uspeh za vas rad i trud. Mozda vas ovaj mesec pocasti i ljubavnom srecom.

 

SKORPIJA

Nije se moglo ocekivati nista  bolje  nego ste i mislili. Ocekivate da ce nesto da krene u vasu korist, ali nece. Imacete neke svoje vizije koje ce vas  kostati.  Pred vama su neki pogresnikoraci i gledajte da ih ispravite odmah.

 

STRELAC

Vasa ce sreca da vas  prati ali i njoj ima jedna smetnja. Naci ce vam se na putu jedan rak i ucinite sve da vam bude u blizini. Drzite ga na oku jer ce biti jakol jubomoran na vasu srecu.Sve vam moze olako pokvariti.

 

JARAC

Jedna vas vaga odavno  posmata i sada je pravo vreme da vam i pridje.Tako cete moci reci da se ostvarila vasa velika zelja.I ona je vama ljubav bas kao sto ste i vi njoj.Od vas se ceka da pokazete  svu raspolozivu ljubav.

 

VODOLIJA

Ljuti ste na neke bliske osobe, a da niste upravu.Sve od vas zavisi sta cete i kako se poneti, i kome cete vuci stranu. Vasa vas obaveza vodi tome da samo budete pravedni i znate sta hocete.Ako budete i realni i pravedni, sve ce se resiti kako valja.

 

RIBE

Vasa ljubav ima pravo da zivi i nemojte da je urusavate.Zato izadjite partneru u susret i pokazite da  cete mu dati jos jednu sansu. Kada ste sve pregrmeli do sada, ucinite sve da budete jos malo strpljivi. Vreme je da pobedite ljubav, makar i iz drugog pokusaja.

Stranice: 1 2