U MAJU-Cak tri znaka ce doziveti fatalni susret, ali jednom ce biti srce nepovratno slomljeno!

U MAJU-Cak tri znaka ce doziveti fatalni susret, ali jednom ce biti srce nepovratno slomljeno!

1. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa ljubav nece biti tako uzorna, ali ce ce biti osrednje  lepa. Ipak i vi sami morate i mozete da doprinesete  sto boljoj situaciji. Od vas se ocekuje da probate da doprinesete sto boljoj  situciji. Vreme pred vama je da budete hrabri.

 

BIK

Nemojte se nadati boljoj poziciji, ako i sami ne zelite. Od vas ce se ocekivati da doprinesete boljim stvarima.Vi cete imati vreme da doprinesete  boljitku vase emotivne slike.I one koju ce videti drugi, i one koju cete i sami moci da uocite.

 

BLIZANCI

Vase srce kuca u smeru ljubavi i vreme je da se srede  neke odredjene stvari. Sve dok i sami cekate da se desi nesto bolje, vama sledi pravi fatalni susret.Ljubav koja ce vas izbaciti iz koloseka  i gde ce sve biti u znaku susreta.

 

RAK

Vasa veza i vasa ljubav je ono sto se  ocekuje da bude bolje. To ipak  sve morate da zahvalite sebi.Ako se vi ne potrudite da bude sto bolje i da vasa veza traje, nemate od koga drugog ocekivati. Dokle cete sami vuci ovu vezu?

 

LAV

Vec ste se resili proslosti i zelite da krenete dalje. Da bi vam se posrecilo, na vasu srecu, sledi vam jedan lep susret. Kada se oci pogledaju sa ocima koje cete sresti, vec cete shvatiti sta je ono sto vas deli od prave fatalne ljubavi.Samo njen pocetak!

 

DEVICA

Do sada ste nekako otaljavali vreme u svojoj vezi, a mesec koji sledi donecete neke konacne odluke. Vreme je da se srede  odredjene stvari, i ono sto je lose da se prekine. Bice da je odluka ispravna da prekinete ono sto nije dobro.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2