U prvoj sedmici maja, OVI znaci ce IMATI NAJVISE SRECE!

U prvoj sedmici maja, OVI znaci ce IMATI NAJVISE SRECE!

1. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Bicete srecnik, ali ne onamo gde to vi zelite. Bicete na poslovnom planu odlicni i uspesni, ali to ste i navikli. Vi biste voleli da to bude  na emotivnom planu, ali za to nikad nije kasno. Kad postajete uspesni, imacete nacin da privucete koga hocete.

 

BIK

Niste srecni ni u novcima, niti na emotivnom planu.To se ne vidi sa strane, ali znate samo vi kako vam je.Prazni ste u dusi, a u novcaniku ste jos tanji. Imacete problem sa pozajmicama na koje ste navikli,ali dok ne resite sta dalje,morate tako.

 

BLIZANCI

Zelite da budete vodja u svemu i da svima izdajete naloge.  Ipak nece bas svi biti ispunjenipo vasoj volji, pa cete se zestiti.Jedan kolega ne da na sebe i pokazace vam da obaveze  nece deliti sa vama.

 

RAK

Nije ni cudo sto ste uvek daleko od mesta gde je sreca.Niste u poziciji da birate, ali ni da se spustite na dno. Povedite vise racuna o sebi, jer ko ce ako necete vi. Vise sebe necete gurati u zadnji plan.

 

LAV

Dugo ste bili srecnik i vreme je da se menjaju uloge.Neko iz vase blizine ce na vase mesto, a to ce vam jako smetati. Nije vam sto ce biti srecan i srecniji od vas. Dusa ce vas boleti sto ce biti srecan sa onom koja je vas cinila srecnom osobom.

 

DEVICA

Imate jedno bice o kojem se morate brinuti i ono vam je sve.Pokazite da cete se radovati i da cete  biti  svesni sta morate. Sreca ne stize sama i ako stigne, morate biti njen licni cuvar a sebi u korist.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2