Blizi nam se noc pomracenja meseca-evo sta to donosi tvom znaku zodijaka!

Blizi nam se noc pomracenja meseca-evo sta to donosi tvom znaku zodijaka!

2. svibnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Pomracenje mjeseca u vas zivot donosi srecu koja vam je preko potrebna. Pred vama su promjene koje ce vam samo dobro donijeti. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti srecu kakvoj ste se  i nadali. Sve se u vasem zivotu mijenja samo na bolje.

 

BIK

Pomracenje mjeseca vama ce donijeti veliku srecu na poslovnom polju. Desavanja koja su pred vama donose vam samo srecu jer vama ce kada je novac u pitanju sve da krene samo na bolje. Promjene koje vam donosi pomracenje mjeseca samo ce vam od velike koristi biti.

 

BLIZANCI

Desavanja koja su pred vama donose vam promjene na polju ljubavi koje vam se nece nikako dopasti. Pred vama su promjene koje slute raskidu sa voljenom osobom. Pomracenje mjeseca ne donosi vam veliku srecu.

 

RAK

Pred vama je sreca na svim poljima vaseg zivota. Vi cete sa desavanjima koja su pred vama biti i vise nego zadovoljni. Za probleme necete znati jer vama ce sve da krene samo na bolje. Dolazi vam period velike srece.

 

LAV

Bicete sretni jer pomracenje mjeseca vama donosi promjene koje ce vam donijeti veliki napredak. Vama je velika sreca naklonjena koja ce vam znaciti mnogo.Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli i kako ste se nadali da ce biti.

 

DJEVICA

Pomracenje mjeseca vama donosi novcanu srecu. Vama ce sve da krene onako kako ste zeljeli. I na polju ljubavi vi za probleme necete znati jer sve ce da vam krene samo na bolje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2