IZABERI magicni CVET i saznaj sta ce promeniti tvoj zivot!

IZABERI magicni CVET i saznaj sta ce promeniti tvoj zivot!

2. svibnja 2023. 0 By Lala

Cvet koji je pred vama moze ukazati na velike promene u vasem zivotu i vreme je da se neke od njih i dese.

Od mnogo cega zavisi sta ce se kome desiti, ali slede promene.Kakve ce se promene desiti vamu  vasem zivotu, saznacete ako izaberete jedan magicni cvet.

AKO STE IZABRALI  MAGICNI CVET BROJ 1

Vi koji ste izabrali ovaj magicni cvet pod rednim brojem jedan, idete redom. Necete da sami sebi stvarate probleme, da kruzite levo i desno. Izabrali ste jedan dobar pravac i idete od pocetka koji vas vodi napred.

Imte velike obaveze koje vas vode  i umoru, ali i ostvarenju nekih planova. Vreme je da radite  i da pokazete sve svoje snage, i radne i intelektualne.Vase srce zeli da budete odlucni,da se trudite da ispunite sve sto se od vas ceka.

Pored obaveza koje imate, vi cete se i zaljubiti u nekoga pa ce ta ljubav biti uslovljena.Vreme je da svoja osecanja samo malo pomerite na stranu, a ne iz svoga srca.Kad stanete na svoje noge ,onda ce  i ljubav doci na svoje mesto.

AKO STE IZABRALI MAGICNI CVET BROJ 2

Vi koji ste izabrali ovaj cvet pod brojem dva, zelite da iskoristite svoju drugu sansu. Sa nekim ste u jako lepom prijateljstvu i zelite da vasa ljubav zazivi. Od vas se ceka da pokazete  da ste primetili  ljubav koja se pojavila medju vama.

Bice da vas  cekaju neka lepa osecanja, a necete dozvolii da propadnu. Iskoristicete  svoja osecanja i pokazacete  da se vase drugarstvo pretvara u lepu ljubav na pomolu.

Bice to velika promena koja ce vas usmeriti na dalje korake.A te korake cete oboje docekati sa radoscu, ali i velikim iznenadjem sta vam se to desilo.Iznenadicete i sebe i svoju okolinu, ali vrlo prijatno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2