JARCU se MENJA ZIVOT, VODOLIJU cekaju ODLUKE, RIBAMA se smesi PROSIDBA…

JARCU se MENJA ZIVOT, VODOLIJU cekaju ODLUKE, RIBAMA se smesi PROSIDBA…

2. svibnja 2023. 0 By Lala

JARAC

LJUBAV

Što se tiče ljubavi,maj mjesec za Jarčeve nije baš najsjajniji. Očekuje Vas veliko ljubavno iskušenje poslije kojeg će raskid biti pred vratima. Samo oni čija je ljubav najjača prežvjeće taj period.

Vaš partner će da se promijeni za 360 stepeni i nećete više moći da prepoznate tu osobu. Imaćete osjećaj kao da ste sa strancem u vezi ili braku. To Vam nikako neće odgovarati pa ćete pokušati da razgovarate sa partnerom o trenutnom problemu ali on će odbijati da prizna da se bilo šta promijenilo i ubjađivaće Vas da je to sve samo u Vašoj glavi. To će Vas izluditi pa ćete postati nervozni i ljuti. Ne shvatate kako ljudi mogu tako iznenada da se promijene a da se idalje prave da je sve u redu. Njegova promijena će probuditi crva u glavi i počećete razmišljati šta je to moglo da navede voljenu osobu da promijeni svoj stav i ponašanje prema Vama. Počećete se pitati da li je u pitanju neka druga osoba ili on ima nekih problema za koje ne želi da znate.

Izgubićete se u svom tom haosu i poželjeti da se sve to jednostavno završi pa ćete možda biti Vi taj koji okončava vašu vezu.

Međutim, nije sve tako crno kao što izgleda. Ukoliko se vas dvoje stvarno i iskreno volite brzo ćete preći preko te male krize, a razlozi za taj problem mogu biti različiti od para do para. Ne brinite, sve na kraju dođe na svoje mjesto ako je trebalo da bude tako. Dajte sebi vremena i prostora da razmislite o svemu i ne prenaglujte sa odlukama.

 

 

POSAO

 

Maj je mjesec novih dešavanja za Vas sveukupno, kako na ljubavnom planu tako i na poslovnom. Samo što će na polju posla biti sve super što nije slučaj sa ljubavlju. Iako ćete imati hrpu posla neće Vam to smetati jer ćete tako bježati od problema i misli uputiti u drugom pravcu. Uživaćete, tako reći, u tom periodu jer nećete biti povezani sa ključnim problemom koji Vas muči.  Sav taj trud koji uložite u svoj posao biće bogato isplaćen i na kraju ćete shvatiti kako je sve to super ispalo iako se niste ni najmanje nadali tome.

U maju ćete dati cijelog sebe u poslu, toliko da gotovo da nećete imati slobodnog vremena samo za sebe. Postaćete radoholičar kao nikada do sada a to će na kraju da Vas spasi i donese nešto viška novca za Vas.

Očekuje Vas jedno poslovno putovanje u inostranstvo gdje ćete upoznati nove ljude i moguće pokrenuti neki novi biznis. Tada će novac sam pristizati jer ćete pametno uložiti u posao koji želite.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3 4