Jun ce biti vecini znakova MESEC SRECE, PRAVIH LJUBAVI, i divnih PRIJATELJSTAVA!

Jun ce biti vecini znakova MESEC SRECE, PRAVIH LJUBAVI, i divnih PRIJATELJSTAVA!

2. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Za sada niste, ali osecate da slede neke velike promene. Od vas se ocekuje da sledite ono sto morate, ali da koristite povoljne sanse. Vreme je za bolje stvari, ali ce se uskoro i okolnosti da promene. I za vas svicu bolji dani.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Besni ste zbog necega, a vasa dobra dusa igra ulogu.Nemojte da zalite sto ste nekome ucinili uslugu i dobro delo, a ko od vas nije zasluzio. Nikad se ne zna gde gubite a gde dobijate. Ovaj mesec je vreme da dobijete nagradu.

 

BLIZANCI

Dobro vi znate koga ste zaduzili i ko je zaduzio vas. Od vas se ocekuje da budete  verni sebi, i tako vernim prijateljima. Mesec juni ce biti prilika da se vase divno prijateljstvo ucvrsti, pa cete  se vise druziti. Necete zaboraviti ni stare prijatelje.

 

RAK

Vec ste zaljubljeni u jednu osobu i eto vam prilike da budete skupa. Pred vama je da se okrenete  jedno drugome, pa cete imati sansu da se cesto srecete. Tokom ovog meseca ce biti vreme da se vise upoznate.

 

LAV

Nemojte da velicate jednu osobu, u ocima drgih.Ono sto vam je dala,  a to su nezna osecanja, uzvratite i vi njoj. Pred vama je korak koji vas vodi napred, i vi ga samo iskoristite. Na ljubav uzvratite ljubavlju.

 

DEVICA

Vec ste se nasli na pola puta sa  jednom osobom, i sada je vreme da idete napred. Vase srce je zaljubljeno i vasa zaljubljenost  ce vam biti uzvracena. Osecate da je ovo prava ljubav i da ce vas vase srce samo usmeriti ka njoj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2