Maj je poceo, ali ovim znacima ce na zalost, biti jako TEZAK i BOLAN!

Maj je poceo, ali ovim znacima ce na zalost, biti jako TEZAK i BOLAN!

2. svibnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Ne znate kako da se okrenete u smeru koji vas  vuce ka sebi. Od vas se ceka da budete odlucni i da pokazete sta cete dalje.Vase bi srece da se sredi  i da pokaze da volite  jednu  osobu.Pitanje je da li je to pogresno!

 

BIK

Niste svesni poteza koje cete morati da napravite u narednom periodu. Nece vam biti lako da pratite sta se zbiva i sta se desava. Morate biti jasni i precizni u donosenju svojih odluka. Pazite  da ne pogresite!

 

BLIZANCI

Vi ste svesni nekih koraka koji ce vas naterati na pogresne staze. Slusate jednu osobu i vreme je da vi razmislite o svemu, ali svojom glavom.Ne dajte da vas ubedjuje neko u nesto, dok sami ne prosudite sta je istina.

 

RAK

Ovo ce za vas biti jako tezak  mesec, a uz to i neprijatan. Nesto ce se komesati oko vas i vreme je da budete se ne ukljucujete mnogo. Desavanja koja slede  nece biti direktno vezana za vas, ali cete se vi osecati neprijatno.Ostanite po strani.

 

LAV

Ovaj mesec uvek mnogo obecava, pa da li ce i vama? To cete se tek uveriti tokom njegovog trajanja. Pazite se svojih poteza i ishitrenih odluka, posebno onih vaznijih.Mogli biste lako da pogresite.

 

DEVICA

Nesto vam se cini da vam se sve  rusi,a da jos nista ne vidite.Nesto se desava u vasoj vezi a da niste svesni  sta,ali morate otkriti. Nadjite i razloge i povode, cak i ako ste vi  nekim delom povod tog urusavanja!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2