Ovi znaci su PATILI i PLAKALI, ali je dosao kraj loseg perioda-LUDA SRECA u najavi!

Ovi znaci su PATILI i PLAKALI, ali je dosao kraj loseg perioda-LUDA SRECA u najavi!

2. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Bilo kako bilo, vi se necete suvise predavati.Predavali ste se vec dugo, pateci u svojoj samoci.Cekajuci bolje dane, verujte da ste konacno na putu da vam se i dese. Neka vam to bude upozorenje da vise nikada ne dozvolite sebi da budete usamljeni.

BIK

Mozete se kleti u jednu odredjenu osobu da vam je samo  ona vazna.Vreme tece i sve se menja, pa cete se uskoro iznenaditi. Neko drugi  ce vam postati  jako bitan, i zaljubicete se opet, kao nekada pre.

BLIZANCI

Poceli ste se sredjivati i dozivatri pameti, jer se vise ne date! Osecate se da ste bili dugo vremena zapostavljeni od osoba do kojih vam je bilo stalo. Pokaazite da ste na ivici snage i da ste konacno podvukli sebi crtu.

 

RAK

Dugo ste patili i plakali i konacno je vreme za kraj vaseg tugovanja. Vreme je da se sve u vasem zivotu popravi,ali i da se mnogo toga promeni.Niste ni svesni sta se zbiva, i sta je ono sto vas vodi, a bice da je na pomolu luda sreca u najavi!

 

LAV

Umorni ste od svega, od srece koje nema, od tuge koja vas je stigla, od zivota!Osecate da nemate snage da se vise borite sa svim i svacim oko sebe.Vreme je za buduce korake, za ono stomorate uciniti da sve pustite kraju.

 

DEVICA

Budite u prilici koja vas vodi  boljem ipokazite kakosve moze da se ostvari. Pokazite trud i budite ubedjeni u srecu.Samo oni uporni  mogu da se izbore za svoju srecu.Onaj ko se trudi, trud mu se uvek isplati.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2