Tri dana koja su pred nama ce doneti mnogo toga…Neki znaci ce SILNO DA ZAZALE sto su nekome verovali!

Tri dana koja su pred nama ce doneti mnogo toga…Neki znaci ce SILNO DA ZAZALE sto su nekome verovali!

2. svibnja 2023. 0 By Maja

OVAN

U narednim danima vas ocekuju promjene na polju ljubavi koje ce vam donijeti veliko razocarenje. Pred vama su promjene koje ce vam slomiti srce jer cete saznati da voljena osoba prema vama nije bila iskrena. Svoje srce ste poklonili osobi koja to ne umije da cijeni.

 

BIK

Ocekuju vas desavanja koja ce vam donijeti promjene na polju ljubavi, ali samo na dobro. Vi cete biti sretni i zadovoljni jer cete uspjeti da sa voljenom osobom ostvarite jedan veliki san. U naredna tri dana vi za probleme na polju ljubavi necete znati. Slobodni bikovi ce napokon saznati da ih neko potajno obozava.

 

BLIZANCI

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti manje nesuglasice sa voljenom osobom. U naredna tri dana vas ocekuju promjene koje vam se ni malo nece dopasti. Trudite se za svoju srecu ali ona ce vam okrenuti ledja kao rijetko do sada.

 

RAK

Pred vama je ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo. Sa voljenom osobom vi cete samo sretni biti jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama samo zadovoljni biti.

 

LAV

Pred vama su dani u kojim za ljubavne probleme necete znati. Vi cete biti sretni jer ce se napokon sav vas trud isplatiti. Ocekuje vas sreca koja ce vam znaciti mnogo i za koju ste se vi iskreno borili.

 

DJEVICA

U naredna tri dana vi cete biti sretni jer sa voljenom osobom provodite dane velike srece. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli. Sreca u ljubavi ce vam biti naklonjena kao nikad do sada. Vama ce naredna tri dana samo dobro donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2