ZENE koje su ROĐENE u MAJU su BOGINJE LEPOTE-stvorene za LJUBAV!

ZENE koje su ROĐENE u MAJU su BOGINJE LEPOTE-stvorene za LJUBAV!

2. svibnja 2023. 0 By Maja

Muškarci gube razum za njom. Nenj osmeh ih dovodi do ludila, jer kada se ona nasmeši , muškarac zaboravi sve oko sebe. Ali ova žena ne želi svakoga. Kao i usvemu, tako i u ljubavi ona tačno zana šta želi. Ona jeste zavodnica, ali zavoddnica koja nije ni svesna toga. Ona je rođena da voli, jubav je za nju glvni deo njenog života. Žene koje su rođene  u maju, žele ljubav, ali samo iskrenu i pravu ljubav. One su ponosne žene koje svoje srce ne poklanjaju svakome.

Potrebno je mnogo toga da bi osvojili srce lepe žene koja je rođena u maju. Ona mora steći poverenje , pre nego se upusti u vezu. Ona jeste boginja ljubavi, ali ona želi da je emuškarac ceni i zbog njene inteligencije. Onaj ko je samo gleda kroz njenu lepotu, neće imati šanse da je osovoji. Ona zahteva poštovanje, jer i ona pruža poštovanje muškarcu koi je sa njom. Žena rođena u maju je vesela, divna žena, za kojom mnogi lude, ali samo retki uspeju da je osvoje.

Stvorena je da voli , ali  ona će uvek birati muškarca koji je inteligentan, i koji ume da se zauzme za nju. Samo priče kod nje ne prolaze, svaki muškarac koji želi da je osvoji mora ds se pokaže na delima. Ona je svesna svoje vrednosti. Nikada neće dozvoliti da se neko samo igra sa njenim osećanjima. Prosto zato jer i on to ne čini. Žene rođene u maju su žene koje  veruju u sebe, i u druge. One su prelepe, ali one su lepe i uduši. One se bore za druge , i nikda ne misle samo na sebe.

Žena rođene  u maju su odličje lepote i inteligencije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2