Ova tri znaka ce do kraja meseca VRATITI u narucje bivse ljubavi!

Ova tri znaka ce do kraja meseca VRATITI u narucje bivse ljubavi!

3. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Obicno se trudite da prihvatite ono sto je, pa i raspad veze. Mada vam srce kuca zarom, cak i da  volite, ako je sudjeno da veza pukne, vi prihvatate.Nikada se niste pevise borili, nego ste se mirili sa krajem vasih veza.

 

BIK

Vasa ljubav je davna i ostavili ste je tamo u daljini.Tako ste je potisnuli u proslost, da ste se u proslost i sami pretvorili.Svesni ste da se proslost ne moze oziveti, i ad se to nece nikada desiti.Za vas ce bivsa ostati uvek bivsa.

 

BLIZANCI

Vreme je da se srede neki vasi neizmireni emotivni racuni. Vasa veza se raspala i ona je sada bivsa. I ne zelite da se vezete, i ne sluteci da ce vam je ovaj mesec  vratiti ponovo.Vasa ce bivsa biti vasa sadasnja uskoro!

 

RAK

Imate vreme  pred sobom da se  osecate lepo i zaljubljeno.Skoro ste se zaljubili i vreme je na vasoj strani. Od vas se ocekuje da budete pozitivni i da se radujete novim danima.Bas onako kako se i partner  raduje.

 

LAV

Mada ste mocni i jaki, niste u poziciji da budete sa nekim.Kao da vam se desava nesto sto ne biste voleli, tako vam se desila i jedna simpatija.Ni vi niste sigurni jeste li jedno za drugo, mada su i brojni drugi  koji misle da niste jedno za drugo.

 

DEVICA

Mozda ste se tek zaljubili, ali ne znate sta vam nosi sutra. Osecate da ste imali predivan susret i jasno osetili da ste jedno za drugo.Vasa srca vam kucaju udruzeno i zaljubljeno. Tako je sada  ne zelite da dalje  mislite sta ce biti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2