Blizi se vikend a evo ko mora biti oprezan tokom njegovog trajanja!

Blizi se vikend a evo ko mora biti oprezan tokom njegovog trajanja!

3. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Znate samo ad cete cinite sve da smirivate situaciju. Mada ste cesto nesigurni, vazno je da ste pravedni.Necete braniti ni sebe, niti partnera  u situaciji u kojoj ste. Bicete svesni da ste oboje krivi i da oboje morate naci zajednicko resenje.

 

SKORPIJA

Krivite jednog bika za svoju tugu isve druge oko sebe.Nije posteno sto krivite druge za svoje licne neuspehe.Vreme je da sami sa sobom rascistite sta se desilo i da ste sami hteli glavom kroz zid. Kriv je vas inat!

 

STRELAC

Sutuacija se menja iz casa u cas. Dani pred vama mogu doneti burna desavanja. Ukljucite oprez i pazite na bas sve pojedinosti.Nekada i bezazlena sitnica sve moze upropastiti, pa pazite da se i vama to ne desi.

 

JARAC

Od vas se ceka da pokazete da ste ozbiljni i da ste u poziciji koja vas vodi u propast.Vreme  je da ne propustate nikakve prilike, nego da sa sobom budete jasni.Ucinite sve da se sredite i da odredite svoje ciljeve i prioritete.

 

VODOLIJA

Vode vas osecanja koja  nisu na odmet, ali ih cutite i skrivate. Vreme je da se nadje zgodna prilika i da pokazete da cete je iskoristiti. Od vas se ceka da pokazete da vam je cilj osoba koja vam se svidja.Morate joj reci, zato skupite snage i hrabrosti.

 

RIBE

Ne znate kako cete i sta vas ceka, ali znate da vi morate pokusati sve. Moracete obrazloziti svoje momente, svoje osecanja i svoje namere. Budite oprezni sa recima, pre  nego da  izgovorite nesto nepromisljeno. Cuvajte se ishitrenih  reci i postupaka!

Stranice: 1 2