Moraju biti spemni na sve:SUDBINA ovim znacima sprema NESTO sto NE OCEKUJU!

Moraju biti spemni na sve:SUDBINA ovim znacima sprema NESTO sto NE OCEKUJU!

3. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se zna sta vam je ciniti jer niste u nekoj poziciji. Pokazite da cete biti toga svesni i vreme je da budete spremni. Neki novi koraci su pred vama za koje niste ni pomislili da cete ih uskoro napraviti.

 

BIK

Niste se nadali da ce vas snaci da napravite neke korake. Nisu neki sjajni, ali bolje je da napravite jedan napred, a dva nazad. Od vas se ceka da budete odlucni u njima  i da se zna  da polakokrecete napred. Sporo, ali bolje ikako!

 

BLIZANCI

I dalje cete biti iznenadjeni koracima koji vas se ticu. Zaklinjali ste se da necete hteti da cujete za jednu osobu, ali cete opet biti sa njom.Vreme je da se snadjete u svemu tome i da budete odlucni na jos jedan novi korak.

 

RAK

Teraju vas misli da se morate pomiriti sa sudbinom.Morati biti spremni na sve i postupati onako kako vam trenutno nalaze situacija.Jednostavno morate se mirite sa situacijom, kakva je takva je! Ali sa druge strane,morate pokazati da cete se boriti za bolje.

 

LAV

Na vase veliko iznenadjenje, srescete bivsu. I ne slutite da vam zeli da izmami osmeh srece na licu. Neka vam bude jasno da zeli  ponovo sa vama i da se nada jos jednoj sansi sa vase strane. Bicete iznenadjeni od nje, ali cete i sebe iznenaditi odlukom.

 

DEVICA

Niste ni svesni da vam se moze desiti nesto sto ne ocekujete. Imali ste svoja misljenja u vezi nekih osoba, koja su bila ni lepa  ni prijatna. Uskoro cete uci u kontakt sa istom koju ste komentarisali. Sve cete oko sebe iznenaditi!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2