Moraju biti spemni na sve:SUDBINA ovim znacima sprema NESTO sto NE OCEKUJU!

Moraju biti spemni na sve:SUDBINA ovim znacima sprema NESTO sto NE OCEKUJU!

3. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Cinite bezazlene greske stalno,ali cete sada napraviti veliku gresku. Tek cete shvatiti koga ste povredili a da toga niste svesni. Bice to jedna skorpija, ali cete se radovati  zbog susreta sa njom.Vreme je da popravite sve.

 

SKORPIJA

Povredice vas jedna vaga, ali necete joj davati paznje.Svidja vam se i vreme je da joj pogledate kroz prste. Postace svesna svega u momentu, ali cete ubrzo pozeleti da udjete u vezu. Da vam je neko rekao, ne biste mu verovali.

 

STRELAC

Mada ste ubedjeni u ljubav jedne  vodolije, nesto ce vas opeci.Iznenadice vas svojim ponositim odbijanjem.Ucinili ste sve sto ste mogli ali ce vam reci da voli drugoga.Moracete se pomiriti sa sudbinom koja ce vam gorko otvoriti oci.

 

JARAC

Vi ste spremni da se radujete i da budete neko od akcije. Vreme je da budete odlucni i da se zna sta vam je ciniti. Ucinite neki odlucniji korak koji ce vas voditi  u novu vezu na pomolu. Smesi vam se ljubav.

 

VODOLIJA

Jedna osoba vas gleda i zeli da vas iznenadi ljubavlju. Mada ste se potajno nadali da vas gleda, bicete pocastvovani i paznjom i ljubavlju.Na pomolu jedna luda i iznenadjujuca ljubav koja ce vas poneti put visina.

 

RIBE

Vreme pred vama je  pravi trenutak da razmislite o daljim koracima.Neko vas zeli u svojoj blizini, a to je jedna osoba iz vaseg okruzenja. Vreme je da malo obratite paznju ko to moze biti.Kad otkrijete, bicete ne samo iznenadjeni, vec i obradovani.

Stranice: 1 2