Pred ovim znacima je RASKID sa voljenom osobom: Maj im donosi LJUBAVNU TUGU!

Pred ovim znacima je RASKID sa voljenom osobom: Maj im donosi LJUBAVNU TUGU!

3. svibnja 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika ljubavna tuga. Do kraja maja dolazi do raskida sa osobom koju vole najvise. Pred njima je prevara koja ce ih kostati mnogo boli.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji voli cijelim srcem i neko ko se uvijek bori za svoju ljubavnu srecu. Vi nikada ne odustajete od ljubavi jer ona je za vas sve u zivotu. Za ljubav voljene osobe cinite sve jer vi volite iskreno i vase emocije nikada nisu bile lazne. Srce vam cisto i nastojite da budete samo iskreni prema voljenom bicu.

Sa voljenom osobom ste do sada prosli mnogo ali svoje ljubavi se nikada niste odrekli. Svaki poraz vam je samo davao snagu da nastavite dalje sto jaci i sto odlucniji da se uzborite za svoju ljubav. Ali do kraja mjeseca maja nastupaju promjene koje ce vam slomiti srce. Pred vama su nazalost desavanja koja vam samo veliku tugu donose jer voljena osoba pravi korak koji ce sve da promjeni.

Pred vama je naime saznanje da vam voljena osoba nije vjerna sto ce vase dobro srce slomiti na hiljadu komada. Pred vama je velika tuga koja ce vam jako tesko pasti jer takvom potezu od strane voljenog bica se nikada niste mogli nadati. Maj vam donosi raskid jer vi preko prevare nikada necete preci.

Koliko god voljeli vaseg partnera vi necete moci da se pomirite sa tugom koja je pred vama. Maj vam donosi promjene koje ce vam tesko pasti ali vi ste zodijak koji se ljubavi nikada nece odreci. Pred vama jesu teska vremena ali vi znate da zasluzujete samo iskrenu ljubav. Vas partner ce vas mnogo povrijediti ali to vasu vjeru u ljubav nece moci unistiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2