Rak srecan, Lav se kaje, Ribama dolaze lepsi dani, Vodolija spremna na sve…

Rak srecan, Lav se kaje, Ribama dolaze lepsi dani, Vodolija spremna na sve…

3. svibnja 2023. 0 By Maja

OVAN

U danima do kraja sedmice vi cete imati mnogo razloga za srecu. Vama ce na poslovnom polju da se dese neke predivne stvari koje ce vam donijeti novcani dobitak koji vam je trenutno potreban. I na polju ljubavi vi za probleme necete znati jer vam ce do kraja sedmice sve da krene onako kako ste zeljeli i kako ste se nadali da ce biti.

 

BIK

Pred vama su dani koji ce vam donijeti manje nesuglasice sa voljenom osobom koje vam nece lako pasti. Pred vama su dani u kojima cete donijeti jednu veoma  vaznu odluku kada je vas emotivni zivot u pitanju. Sreca na polju ljubavi u narednim danima vama okrece ledja .

 

BLIZANCI

U danima do kraja sedmice vama ce sve da krene onako kako ste zeljeli. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Bicete zadovoljni i sretni jer problemi vas u danima koji su pred vama zaobilaze.

 

RAK

Sreca ce vama u danima do kraja sedmice biti itekako naklonjena. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti. Vi cete biti sretni i zadovoljni jer problemi vas zaobilaze na svakom koraku. Sreca vam  je napokon naklonjena kao rijetko u zadnje vrijeme.

 

LAV

Ljubavna sreca vam je okrenula ledja ali za neka desavanja ste sami odgovorni. Stize vas kajanje zbog nekih desavanja na polju ljubavi jer ste svojim postupcima voljenu osobu otjerali od sebe.

 

DJEVICA

Pred vama su dani koji ce vam donijeti mnogo srece koja vam je i potrebna. Ocekuju vas promjene koje ce vam samo dobro donijeti. Bicete sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2