Vaga srecna, Lav voljen, Skorpijama dolaze lepsi dani, Jarac dobija razloge za radost!

Vaga srecna, Lav voljen, Skorpijama dolaze lepsi dani, Jarac dobija razloge za radost!

3. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa nova ljubav dolazi uskoro i bicete jako radosni zbog nje.Nakon jednog loma bice to nesto veliko za vas. Vreme ce biti da pokazete da mozete voleti ponovo.I da cete hrabro dozvoliti starim ranama da zarastu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Od vas se nadaju da cete se poboljsati u svakom pogledu i da cete popraviti sve lose sto je bilo. Vasa je ljubav  konacno pocela  da odradjuje svoje u vasem srcu. Konacno cete se zaljubiti i pocecete da zivite. Od vas se  ceka da dalje razmisljate o sebi!

 

BLIZANCI

Vasa tuga igra veliku ulogu u vasem srcu, ali je retko kada ispoljavate.Morate se srediti kako god znate i pokazati da cete znati da sami odredite svoj cilj. Bolje je da tugu potisnete i okrenete se sa nekim novim  i lepsim stvarima.

 

RAK

Osecate kao da vas je neko prokleo, i osecaj tuge vas gusi.Vase misli ce da  budu uvek veuzane za ono sto vas boli a to ce biti nedostatak ljubavi.Mozda vas samo tera osecaj da ste   vredni suza, kao da ste ih zasluzili.Nikome niste dosli na zao!

 

LAV

Osecate se voljeno i lepo vam je u novoj vezi. Za sada tece sve kako treba i vreme je da sei dalje nastavi tako.Vse srce pripada jednoj osobi, a njeno vama. Vasa ljubav je obostrana  i svi se pitaju stacekate!?

 

DEVICA

Dok se jedni druze i uzivaju u ljubavi, vi ste tako sami i usdamljeni. I dok se raduju sreci, vase je srce ispunjeno tugom. Konacno ste  shvatili da niste rodjeni pod srecnom zvezdom, ma kako da se radujete i zelite srecu kao i svi  drugi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2