Za ove znake pocinju najlepsi dani, moci ce da kazu da su ostvarili svoje najvece  ljubavne zelje!

Za ove znake pocinju najlepsi dani, moci ce da kazu da su ostvarili svoje najvece ljubavne zelje!

3. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Dani koji slede donece vam i nove pobede, ali i sitne poraze. Mada se borite da sve svedete na najbolji nacin, nesto ce ici mimo vaseg plana. Neke ce vas stvari i jako usreciti, ali cete se ih svakako upisati u korake vase pobede.

 

BIK

Od vas se ceka da vam  se posreci, pa da otvorite svoje srce. Ono je tako tuzno, a uskoro bi moglo biti srecno.Nude vam se vise mogucnosti da zaista i zavolite i zaljubite se. Vasa ce ljubav da zablista!

 

BLIZANCI

Ne znate kako da se ponasate u odredjenoj sutuaciji. Zasto se brinete zbog nebitnih  stvari i opterecujete se. I da hocete da cinite kako razum nalaze, i kako red nalaze, necete moci. Srce ce vas samo voditi.

 

RAK

Vecs te dovoljno patili, da bi se vasa patnja jos vise produbljivala.Vreme je da shvatite  deo zivotne istine, da vas sreca nece. I sto je pre prihvatite, sve ce vam biti lakse. Nemojte da i dalje sebi samo otezavate.Uzivajte u trenutku!

 

LAV

Srce vam oseca kao da ce svisnuti od tuge. Sreci se vise ne nadate i svesno ocekujete  da tako i ostane. Vasi najsrecniji dani su vec prosli  sa jednom osobom.Da ce se ponoviti, nemate nade, i prosto ste ubedjeni da nece nikada vise.

 

DEVICA

Konacno pocinju vasi najlepsi dani,  i vreme da se ostvare vase ljubavne zelje. Niste se odavno mogli opustiti, niti uzivati. Sada vam se smesi ljubav sa jednom vagom, i vreme je da se iskreno radujete i uzivate  u svemu sa voljenom osobom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2