Druga sedmica maja ce biti jako zanimljiva OVIM ZNACIMA, a evo ko ce dobiti sve o cemu masta!

Druga sedmica maja ce biti jako zanimljiva OVIM ZNACIMA, a evo ko ce dobiti sve o cemu masta!

4. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Trudite se da cinite sve sto morate. I dalje ste vredni i radni i na tome vam mnogi zavide. Vreme je da se snadjete da se dodvorite jednom kolegi koji vas ceni, ali opet bezi od toga da vam se pokloni.

 

BIK

Niste svesni situacije u kojoj cete se naci. Vreme je da promislite i sta i kuda i kako!? Po tom pitanju ste bili dosta dugo nezainterosovani, bolje reci neodgovorni. Upascete u situaciju  u kojoj  morate da budete vrlo odgovorni.

 

BLIZANCI

Dovedeni ste u poziciju gde se ceka da pokazete bar malo razumevanja.Od vas se ceka da znate da se snadjete i da svoja misljenja donosite ispravna. Nemojte da vas neko posvadja sa nekim vrlo dragim.

 

RAK

Moracete ostati po strani jer vam sledi haos.  Neko zeli da mu drzite stranu, u jednoj situaciji, a svesni ste da nije u pravu. Ako on gresi, nemojte da gresite vi, jer nije lepo i nemojte da vas uvlaci u nesporazum. Radi se o bliskim osobama.

 

LAV

Niste jaki, ali cete morati da budete pred jednom ribom.Svidja vam se, ali vas nece ni pogledati, niti ce vam dati za pravo. Sa njom ste u vezi radnog polja, i ona ce mnogo da izostaje za svima, a nece cak ni da konstatuje vase opomene.

 

DEVICA

Jedno je sigurno, niste smeli sebi dozvoliti  svadju. Opet cete upasti u losu pricu sa jednom osobom. Mnogo ste slicni i nije lepo sto ste se upustili sa njom, kada ste nepopustljivi i vi, a kamoli ona!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2