LJUBAVNI HOROSKOP  PETAK ce biti FANTASTICAN za LJUBAV ako ste rodjeni u OVIM znacima,a evo koga ceka TEZAK DAN!

LJUBAVNI HOROSKOP PETAK ce biti FANTASTICAN za LJUBAV ako ste rodjeni u OVIM znacima,a evo koga ceka TEZAK DAN!

4. svibnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Pred vama je dan u kojem cete imati mnogo srece kada je ljubav u pitanju. Sa voljenom osobom provodite jedan predivan dan koji ce vam omoguciti da ostvarite nesto jako bitno. Sreca je pred vama za koju ste se posteno borili. Slobodni ovnovi ce zeljeti pomirenje sa bivsom ljubavi.

 

BIK

U toku dana vama ce mnogo toga da krene onako kako ste zeljeli. Sa voljenom osobom vi cete biti i vise nego sretni jer cete postici mnogo. Vama ce sreca tokom cijelog dana biti itekako naklonjena. Pred vama je sreca kakvoj ste se i nadali.

 

BLIZANCI

Petak nece biti jednostavan dan  za vas jer pred vama su velike nesuglasice koje ce vam jako tesko pasti. Ocekuju vas promjene koje ce vam slomiti srce jer velike su sanse da ce do kraja dana doci do raskida sa voljenom osobom.

 

RAK

Pred vama je velika sreca koja ce vam biti od velikog znacaja. Ocekuje vas sreca jer voljena osoba ce uciniti nesto sto ce vam znaciti mnogo. Vi cete shvatiti koliko ste voljeni i koliko vas partner cijeni vasa iskrena osjecanja.

 

LAV

Predivan dan je pred vama koji ce vam donijeti srecu koju ste vec dugo zeljeli. Pred vama je velika sreca jer napokon cete uspjeti da se udaljite od svih problema koji su do sada pratili vasu vezu. Ocekuje vas dan ispunjen velikom srecom.

 

DJEVICA

U toku dana vi cete biti samo sretni jer pred vama su desavanja koja vam na polju ljubavi samo veliku srecu donose. Bicete sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2