Rak ce ovoga petka biti NAJSRECNIJI,ali strelca ceka NESTO POSEBNO!

Rak ce ovoga petka biti NAJSRECNIJI,ali strelca ceka NESTO POSEBNO!

4. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste svesni sta vas  vuce napred, a trebate znati da je to osecaj zaljubljenosti. Vreme je za vasu srecu koju ste odavno sanjali. Nemojte se ustrucavati, niti  cutati. Jedan strelac jedva ceka da mu  pokazete sta osecate.

 

SKORPIJA

Bice ovo jako tezak dan za vas i za vase srce. Bicete nervozni i rasejani, a da niste ni svesni razloga. Neko vas posmatra u zadnje vreme i pita se zasto ste tako mrzovoljni?! Srescete osobu koja ce biti razlog vaseg raspolozenja.

 

STRELAC

Jedna vaga ce vam iznenada pokazati sta oseca.Mada ju je poneo osecaj zaljubljenosti, trudila se da vam to ne pokaze.Ipak srcu nece moci naredjivati,  nego ce  je ono izdati.Pokazite  ih i vi i usrecite dva srca.

 

JARAC

Radujte se onome sto vas vodi do cilja. Vreme je da se osetite  jako srecno na tom putu.Danas  ste  jako ponositi sto imate za cilj da se nadjete oci u oci sa jednom vodolijom.Vreme je za vasa osecanja.

 

VODOLIJA

Naci cete se oci u oci sa osobom koju ste potajno gledali.Vreme je da budete spremni da joj ocima pokazete o cemu se radi. Jedan ce vas pogled odati i reci o cudnim osecanjima koja se roje u vazduhu. Oseca se ljubav u najavi!

 

RIBE

Moracete vi da napravite rez i donesete jednu vaznu odluku. Vas partner to ne ume i vreme  je da oboje zakljucite sta je najbolje za vas. Osecate emotivne bure i svoju vezu u njoj, kao brod koji tone. Vreme je da vi presecete, nego da gledate kako nestaju zadnji atomi koji vas vezu.

Stranice: 1 2