Tokom vikenda: Strelac, Ovan i Bik ce moci da kazu da su dobili sve ono o cemu su do sada mastali…

Tokom vikenda: Strelac, Ovan i Bik ce moci da kazu da su dobili sve ono o cemu su do sada mastali…

4. svibnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Tokom vikenda vi cete samo za veliku srecu znati jer pred vama su dani koji ce ostvariti vase najvece zelje. Sreca ce vam biti naklonjena jer pred vama su predivna desavanja koja vam samo veliku srecu donose. Sve ce ovog vikenda da vam krene onako kako ste vi to zeljeli. Sreca vas prati na svakom koraku.

 

BIK

Predivan vikend je pred vama koji ce vam omoguciti veliku srecu. Napokon ce sve da vam krene onako kako ste zeljeli jer pred vama je ostvarenje velikog sna. Napokon ce sve da se okrene u vasu korist i vi cete na mnoge probleme moci zaboraviti.

 

BLIZANCI

Vikend vam donosi veliku srecu na svim poljima vaseg zivota. Pred vama je sreca na polju ljubavi kojoj ste se vec duze vrijeme nadali. Osoba do koje vam je mnogo stalo napokon ce da vam prizna svoje iskrene emocije.

 

RAK

Vi za probleme tokom vikenda necete znati jer sve ce se odvijati u vasu korist. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti kojoj ste se i nadali. Sve ce da vam krene samo na bolje.

 

LAV

Predivan vikend je pred vama koji ce vam omoguciti mnogo toga. Sreca ce vama biti naklonjena koja ce vam znaciti sve. Vama ce sve da krene onako kako ste zeljeli i kako ste se nadali da ce u vasem zivotu biti.

 

DJEVICA

Sreca vas ocekuje kada je novac u pitanju jer pred vama je jedan veci novcani dobitak koji ce vam stici u pravi cas. Novcana sreca vas prati tokom vikenda, a vi cete samo uzivati jer za probleme napokon necete znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2