VREME je za SLOMLJENA SRCA:Uskoro ce ovim zodijacima ljubavna sreca okrenuti ledja   – dolaze im TESKI DANI puni BOLA i RAZOCARENJA

VREME je za SLOMLJENA SRCA:Uskoro ce ovim zodijacima ljubavna sreca okrenuti ledja – dolaze im TESKI DANI puni BOLA i RAZOCARENJA

4. svibnja 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci su zasluzili samo ljubavnu srecu, ali zauzvrat ce od voljene osobe dobiti samo ranjeno srce.

OVAN

Vi ste zodijak koji ce za ljubavnu srecu sve uciniti. Vama je ljubav bila i ostala vasa zivona vodilja koje se nikad niste zeljeli odreci. Vase srce je iskreno, ali i ponekad naivno jer uvijek zeli da vjeruje u sve sto mu voljeno bice kaze.

Mnogo ste vezani za svoju voljenu osobu, i cinite sve kako bi vladala najveca sreca. Iza vas jesu problemi ali uspjeli ste uz mnogo ljubavi sve da rijesite.

Nadate se u dalje velikoj sreci, ali ona vam nazalost u narednom periodu nece biti naklonjena. Pred vama je jedno veliko razocarenje, jer ponovo dolazi do velikih problema u vasoj vezi. Ne vasom krivicom, ali vi cete mnogo ispastati.

Vi cete saznati da vam voljena osoba nije bila uvijek vjerna sto ce vase srce slomiti na hiljadu dijelova.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Uvijek ste se zalagali samo za  iskrenost, ali vas partner nije bio iskren prema vama. Velike promjene su u najavi jer vi cete svom prilikom donijeti odluku da se razidjete. Preko mnogo cega mozete preci ali preko prevare samo tesko. Nece vam biti lako u danima koji dolaze.

 

VAGA

Vi vazite za zodijaka koji ce za svoju ljubavnu srecu sve pokusati da ucini. Mnogo vjerujete u ljubav i nadate se uvijek samo velikoj sreci. Sa voljenom osobm ste do sada postigli mnogo i na to ste veoma ponosni. Sreca vama znaci mnogo i vi za tu srecu cinite sve.

Vjerni ste svom partneru i nikad sebi ne bi dozvolili da ga prevarite. Ali nazalost to se za vaseg partnera ne moze reci. U proslosti je napravio velike greske za koje cete vi uskoro saznati.

Sve ce izaci na vidjelo  i istina je da vam nece biti lako. Pred vama je jedno ogromno razocarenje jer mnogo ste vjerovali svom partneru.

Nazalost moracete se suociti sa istinom da vam partner nije bio vjeran i to duze vrijeme nego sto ste mogli zamisliti.

Zvijezde pokazuju na to da ce vam uskoro srce biti slomljeno, jer tako nesto se nikad od voljene osobe niste mogli nadati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2