Izaberi najlepsu PLAZU i saznaj sta te ocekuje POCETKOM LETA

Izaberi najlepsu PLAZU i saznaj sta te ocekuje POCETKOM LETA

6. svibnja 2024. 0 By Lala

Plaza je simbol uzivanja i vreme je da i vi vidite sta vas ceka i da li vas uopste cekaju  bilo kakva uzivanja!Nekima slede na radnom polju, nekima na emotivnom planu.Vreme je da i vi izaberete jednu sliku i saznate sta vas ceka.

Hoce li vam biti lepo, ceka li vas radost i uzivanje, ili nesto drugo? Izaberi i saznaj!

AKO STE IZABRALI SLIKU PLAZE BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku plaze  pod rednim brojem jedan, ocekujete da vam krene. Da li ce vam zaista krenuti i u kojem smeru? Sta ce se desavati na onim poljima tamo gde zelite uspeh, a gde nemate sanse da dodjete do njega?

Vasa ljubav bi mogla da zaigra veliku ulogu u vasem zivotu ,ali od vas ce sve da zavisi. Osoba do koje vam je stalo rado bi u vase drustvo i u vasu blizinu.Ipak nikako da se otmete utisku zasto to cini, a da vam nikako ne ispoljava emocije.

Ne one ljubavne, od srca srcu, no bilo kakve! Morate joj pokazati da je zelite bar upoznati i tako uciniti bas sve sto je  potrebno i da saznate sve o njoj. Ne morate joj biti ljubav, budite joj veliki i iskreni prijatelj.Budite neko ko ce da smiri sve njene bure, da odrzi ravnotezu u njenom zivotu i da joj polako poklanja i poverenje i osecanja.

Tako cete steci svoju desnu ruku, rame za plakanje i ono sto se zove, sve u jednom. Kad podelite poverenje, jedno cete drugom da  budete sve.Kad jedno drugom budete ljubav i prijatelj, onda ce sve da ide kako  treba.I ljubav i posao!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2