TALOG IZ KAFE otkriva LJUBAVNU SUDBINU! Izaberi jedan i saznaj sta te ceka  do kraja maja!

TALOG IZ KAFE otkriva LJUBAVNU SUDBINU! Izaberi jedan i saznaj sta te ceka do kraja maja!

11. svibnja 2024. 0 By Lala

Talog  iz kafe, takozvani toz, uvek je govorio  mnogo i zaljubljenima proricao  sudbinu…

Obicno je mnogima  pokazivao put, veci novcani dobitak, i put koji bi dolazio iznenada. Jednima je nagovestavao tegobu, teske dane, nekima svadju, spletke, ljubavne dileme.

Sta je ono sto ce vama ovaj talog iz kafe i vase soljice reci?  Sta ce vam  doneti na polju ljubavi, na polju vasem emotivnom, do kraja maja!?

Izaberite jedan talog iz kafe, od ponudjena trio i saznajte sta vam vasa soljica porucuje i talog iz kafe, na sta vas upozorava?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

AKO STE IZABRALI TALOG IZ KAFE BROJ 1

Vasa soljica je prosto prevrnuta i iz nje se odlio talog. Ipak se jasno zna i sta on govori i sta on pokazuje, ali ce vam i ukazati na  ono sta treba da bude  vas cilj ili vase resenje.

Vama slede  novi dani, ali cete imati svasta i svacega u tim sledecim danima.

Vreme je da vam prvo kazemo da cete imati jedan veliki dobitak, vezan za kucu.

Ali to sto cete dobiti, bice vam nekako kao nesto lepo, sto ce vam  prosto prisesti.

Vreme je da i sami malo razmislute sta radite. Ono sto ce vas muciti, a to je veliki teret na dusi,  polako ce se poceti da povlaci.Jedna osoba ce vam ukazati zelju za jedan put.

Bicete u planu da odete na kraci put, ali tamo cete upoznati nekoga.Od vas se ocekuje   da budete  verni osobi, a talog govori da vas ona krivi.

Ponasace se sumnjivo, a vas ce kriviti kao da varate.U stvari, ona ce varati vas, i vreme je da  se okrenete na drugu stranu. Talog vam nudi dve strane, a na vama je odluka.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2