Ovi znaci VOLE ISKRENO i LUDO, ali ce im voljena osoba  prirediti RAZOCARENJE i PREVARICE ih!

Ovi znaci VOLE ISKRENO i LUDO, ali ce im voljena osoba prirediti RAZOCARENJE i PREVARICE ih!

24. svibnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Uvijek ste svog partnera voljeli ludo jer to je osoba u koju ste se zaljubili na prvi pogled.  Vi cinite sve za svog partnera i nikad necete dozvoliti da neko stane izmedju vas i vase ljubavi. Mnogo se volite, ali trenutno samo vi tako mislite. Razlog time je sto je vas partner upoznao jednu drugu osobu i ludo se u nju zaljubio, ali to od vas krije. Vi cete saznati cijelu istinu i sigurno je da vam nece biti nimalo lako. Pred vama je velika tuga jer vi ste uvijek zeljeli da vasa veza bude samo sretna.

Ali nazalost tose nece destiti jer voljena osoba vec ima planove sa svojom novom ljubavi. Vi cete ostati sami , jer ce vam ljubav vaseg zivota okrenuti ledja. Pred vama su desavanja koja vam samo tugu donose sa kojom cete se morati suociti. Nece vam biti lako ali vi cete morati da se suocite sa istinom da niste bili iskreno voljeni.

 

RIBA

Mnogo ste prosli sa voljenom osobom kako dobrih tako i losih vremena. Nikad niste sumnjali u vjernost vaseg parnera jer vi vjerujete slijepo, a to vam bas i ne ide u korist. Pred vama su desavanja koja ce vam dokazati da niste smjeli tek tako vjerovati vasem partneru. Vi cete saznati da vas partner vec dugo vremena krije veliku tajnu od vas. Sa vama je u vezi, ali voli jednu drugu osobu koja mu je ukrala srce.

Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti , jer ste zeljeli da vjerujete da ce vasa ljubav biti vjecna. Nazalost nece jer vas partner odlazi od vas sa svojom novom ljubavi i nista vise nece biti isto.Vama ostaje tuga sa kojom cete se kad tad morati pomiriti jer vasa tuga ne vrijedi osonbe koja vas vara. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti probleme i tugu, ali vi ste jaci od svake boli.

Stranice: 1 2