Pred ovim znacima je raskid do kraja mjeseca juna!

Pred ovim znacima je raskid do kraja mjeseca juna!

4. lipnja 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je raskid sa osobom koju vole najvise. Sve ce da se promjeni jer pred njima je istina koja ce im slomiti srce. Do kraja mjeseca juna nista vise nece biti isto.

BLIZANCI

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ljubavna sreca je vama uvijek bila na prvom mjestu, ali vi ste morali da se suocite i sa velikim problemima. U vasoj vezi nije uvijek sve bilo samo med i mlijeko, ali vi ste zajedno uspjeli da se izborite za ono sto zelite. Sreca vam nije bila mnogo naklonjena, jer zajedno ste se morali suocavati sa problemima koje ponekad niste znali kako da rijesite.

Ali ljubav je pobijedila, i vi ste nastavili svoj zajednicki zivot onako kako ste zeljeli. Vi ste osoba koja voli cijelim srcem i neko ko nikada nece ni pomisliti na to da prevari ili slaze osobu koju voli. Vas partner je vas zivot, ali u zadnje vrijeme su pocele da vas muce sumnje koje ne govorite nikome. Nesto kao da se je promjenilo, ali vi ne znate sta je to. Ali do kraja mjeseca juna vi cete saznati sve.

Pred vama je saznanje da vam voljena osoba nije bila vjerna. Vi cete saznati cijelu istinu i vase srce ce se slomiti na hiljadu komada.

Poslije svega sto ste zajedno prosli i uspjeli savladati, vi se morate suociti sa jo jednom tugom. Vas partner vas je lagao ali istina ce izaci na vidjelo koja ce sve da promjeni. Do kraja mjeseca juna vi cete biti odlucni da zauvijek napustite zajednicki dom jer ne zelite da budete u blizini osobe koja vas je prevarila. Vas partner ce se u daljoj buducnosti mnogo pokajati, ali vi necete zeljeli ni moci oprostiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2