PUN MESEC je bio 4.juna,a evo KAKVE POSLEDICE je OSTAVIO na TVOJ znak zodijaka!

PUN MESEC je bio 4.juna,a evo KAKVE POSLEDICE je OSTAVIO na TVOJ znak zodijaka!

5. lipnja 2023. 0 By Maja

Ovan:

Pun Mjesec mogao je donijeti pojačane emocije i unutarnju napetost. Možda ste osjetili potrebu za promjenom i preispitivanjem svojih ciljeva. Ovo je vrijeme da se usredotočite na svoje emocionalno blagostanje i prilagodite svoje akcije prema svojim istinskim potrebama.

Bik:

Pun Mjesec mogao je donijeti promjene u vašim odnosima i financijskoj situaciji. Možda ste osjetili potrebu za dubljim povezivanjem s drugima ili preispitivanjem svojih financijskih navika. Ovo je vrijeme za pronalaženje ravnoteže između svojih materijalnih potreba i emocionalnih veza.

Blizanci:

Pun Mjesec mogao je utjecati na vašu komunikaciju i mentalnu stimulaciju. Možda ste osjetili povećanu potrebu za izražavanjem svojih misli i ideja. Ovo je vrijeme za otvorenu i iskrenu komunikaciju s drugima, ali i za promišljeno slušanje. Istražite nove načine izražavanja i učenja.

Rak:

Pun Mjesec mogao je donijeti naglašene emocije i potrebu za samopomoći. Možda ste osjetili intenzivne osjećaje i unutarnje promjene. Ovo je vrijeme da se posvetite svojoj emocionalnoj dobrobiti i brizi o sebi. Potražite podršku iznutra i izvana kako biste se nosili s promjenama.

Lav:

Pun Mjesec mogao je utjecati na vašu kreativnost i izražavanje sebe. Možda ste osjetili veću inspiraciju i potrebu da se istaknete u svojim kreativnim područjima. Ovo je vrijeme za izražavanje svoje autentičnosti i praćenje svojih strasti.

 

Djevica:

Pun Mjesec mogao je utjecati na vaše zdravlje, organizaciju i rutine. Možda ste osjetili potrebu za promjenom svojih navika kako biste postigli veću ravnotežu i blagostanje. Ovo je vrijeme da se posvetite svojoj fizičkoj i mentalnoj dobrobiti, uspostavite zdrave rutine i prilagodite svoj način života prema svojim potrebama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2