Vlada Venera, BOGINJA LJUBAVI-evo sta donosi TVOM ZNAKU do 4. SEPTEMBRA: Sve ce biti moguce u NAREDNOM PERIODU…

Vlada Venera, BOGINJA LJUBAVI-evo sta donosi TVOM ZNAKU do 4. SEPTEMBRA: Sve ce biti moguce u NAREDNOM PERIODU…

29. srpnja 2023. 0 By Lala

Astrologija je zasnovana na verovanju, a ovde će biti izneti stereotipi i opšti utisci o svakom znaku, pa ih nemojte shvatiti previše ozbiljno. Uživajte u čitanju!

 

 

Ovan

Dragi Ovnovi, do 4. septembra bićete u centru pažnje! Venera će biti vaša verni pratilac, a to znači da će vaš šarm biti neodoljiv. Bićete neverovatno energični i hrabri, spremni za sve avanture koje vam život donosi. Nemojte se začuditi ako vas zainteresuje nekoliko potpuno novih hobija. Vaša strast će biti zarazna, tako da će svi oko vas hteti da budu deo vašeg uzbuđenja!

 

Bik

Dragi Bikovi, u ovom periodu ćete osećati kako ljubav cveta. Venera će proći kroz vaše srce i doneti vam udvaranje i romantiku. Vaša stabilnost će vas činiti još privlačnijim, a vi ćete zračiti pouzdanošću i toplinom. Uživajte u udobnosti svog doma, ali budite spremni na iznenađenja kada je u pitanju posao i finansije. Sreća će vam se osmehnuti, ali budite spremni da je dočekate otvorenih ruku.

 

Blizanci

Dragi Blizanci, do 4. septembra očekujte da vaš um bude u punom pogonu! Venera će vam doneti mnogo inspiracije i društvenih događaja. Vaš šarm i inteligencija će biti u punom sjaju, što će vas dovesti u centar pažnje na svim zabavama. Imate potrebu za komunikacijom, pa je sada savršeno vreme za razgovore s prijateljima i porodicom. Nemojte se iznenaditi ako vas neka neočekivana osoba osvoji svojim duhovitim razgovorima!

 

 

Rak

Dragi Rakovi, Venera će obasjati vaš emotivni svet do 4. septembra. Bićete prepuni ljubavi i brige za druge. Ovaj period je savršen za porodične večere i izražavanje osećanja prema vašim najbližima. Takođe, bićete izuzetno kreativni i umetnički nastrojeni. Možda ćete pronaći utehu u slikanju, pisanju ili muzici. Pazite samo da ne potiskujete svoje emocije, već ih izrazite na zdrav i produktivan način.

 

 

Lav

Dragi Lavovi, do 4. septembra očekujte puno zabave i avanture! Venera će vam doneti snažnu privlačnost prema drugima, a vi ćete biti zvezda svake zabave. Vaša harizma će biti neodoljiva, a samopouzdanje na vrhuncu. Ovo je odličan period da pokažete svoje talente i ostvarite svoje ambicije. Ljubav će cvetati oko vas, pa se prepustite strastima!

 

Devica

Drage Device, do 4. septembra očekuje vas harmoničan period kada će vam Venera doneti sklad u svim sferama života. Bićete praktični i organizovani, a vaša oštroumnost će vas odvesti do uspeha na poslu. Takođe, osećaćete snažnu povezanost sa prirodom i želju za održavanjem svog tela zdravim. Ovo je savršeno vreme da se posvetite svom duhovnom razvoju i meditaciji.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2