Nedeljni ljubavni horoskop za DRUGU SEDMICU AVGUSTA donosi vesti koje NIKO nije ocekivao!

Nedeljni ljubavni horoskop za DRUGU SEDMICU AVGUSTA donosi vesti koje NIKO nije ocekivao!

4. kolovoza 2023. 0 By Lala

 Ako ste rodjeni u navedenom znaku zodijaka, znajte da vam se sve uskoro menja.

 

Ovan (21. mart – 19. april):

Ove nedelje, vaša ljubavna veza proći će kroz zanimljive promene. Neko iz vaše prošlosti mogao bi se neočekivano pojaviti, izazivajući različite emocije. Razgovarajte otvoreno sa svojim partnerom kako biste rešili eventualne nesuglasice i postigli veću bliskost.

 

Bik (20. april – 20. maj):

Ova druga sedmica avgusta donosi vam priliku za romantične susrete i povezivanje sa nekim posebnim. Povedite računa o svojim komunikacionim veštinama jer će one biti ključne za uspostavljanje dubljeg odnosa. Dajte dovoljno pažnje voljenoj osobi i pokažite svoju iskrenost.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Ljubavna dinamika za vas će biti izazovna ove sedmice. Moguće su nesuglasice i nesporazumi s partnerom. Važno je ostati smiren i slušati šta druga strana ima da kaže. Postizanje kompromisa je ključno za vašu vezu. Budite otvoreni i iskreni u izražavanju osećanja.

 

Rak (21. jun – 22. jul):

Ova sedmica donosi vam nežne i romantične trenutke. Vaša emocionalna povezanost sa partnerom biće jača nego ikad. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete upoznati nekoga s kim ćete deliti duboku emotivnu konekciju. Prepustite se osećanjima i uživajte u ljubavnim čarolijama.

 

Lav (23. jul – 22. avgust):

Za vas će ova druga sedmica avgusta biti izazovna u ljubavi. Moguće je da ćete se suočiti s nekim preprekama u odnosu s partnerom. Potrebno je postaviti granice i izraziti svoje želje na jasan način. Nemojte potiskivati emocije, već ih slobodno podelite s voljenom osobom.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Ova nedelja donosi vam snažan emotivni rast u vezi. Moguće je da ćete shvatiti koliko vam je vaš partner važan i kako vas podržava u svemu. Otvorite srce i dopustite sebi da volite i budete voljeni. Ova veza može doneti duboku i trajnu sreću.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2