IZABERI AMAJLIJU i saznaj CEGA treba da se CUVAS u DANIMA koji ti DOLAZE – jedna je znaki NAJVECE TUGE…

IZABERI AMAJLIJU i saznaj CEGA treba da se CUVAS u DANIMA koji ti DOLAZE – jedna je znaki NAJVECE TUGE…

14. rujna 2023. 0 By Maja

AMAJLIJA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek znala da se zauzme za sebe i koja nikada nije dozvoljavala da joj se bilo ko petlja u zivot. Uvijek si imao jasne ciljeve, jer ti si osoba koja uvijek sve voli da isplanira. Ne ide uvijek onako kako zelis, ali ti svoj plan nikada ne mijenjas.

Uporan si  i imas veliku vjeru u sebe i svoje mogucnosti. Mnogo toga postizes, jer ti zelis da ostvaris sto vise.

Ne da si pohlepan, ali ti znas sta zelis i ne plasis se izboriti za svoje ciljeve. Istina je da ti nije uvijek lako, ali ti nikada ne odustajes. Sreca tebi nije uvijek naklonjena, ali i amjalija koju si izabrao sluti velikoj tugi.

Pred tobom je naime prevara od strane osobe kojoj najvise vjerujes. Vrlo dobro se poznajete i ona zna skoro svaku tvoju tajnu.

Te tajne ce izaci na vidjelo jer ti moras da se cuvas laznih prijatelja kojih je vise nego sto ti je milo.

Ipak ti ces sve da prebolis, i napokon ce ti se otvoriti oci kada su neki ljudi koji te okruzuju u pitanju. Pred tobom je tuga sa kojom ces se morati suociti, ali poslije toga ces biti samo jos jaca osoba.

 

AMJALIJA BROJ 2

Mnogo toga se je desavalo u tvom zivotu, ali ti nikada nisi gubio nadu da ce biti bolje. Za to bolje ti se iskreno boris, jer si osoba koja zeli da ostvari svoje snove.

Mnogo je problema sa kojima se nazalost suocavas, ali ti pokusavas da se izboris za svoju srecu samo na posten nacin. Ipak nisu svakome postene namjere kao sto su to tebi.

Amajlija koju si izabrao sluti velikim promjenama u tvom zivotu, jer pred tobom su desavanja koja ce ti biti od velikog znacaja.

Velike poslovne promjene su pred tobom, ali ti moras da se cuvas naglih odluka. Dobro razmisli o svemu, prije nego sto doneses odluke koje ce biti od velikog znacaja.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2