Bikovima odluke,Devicama neizvesnost,dok se Rak, Lav i Skorpija bore cija ce biti poslednja?!

Bikovima odluke,Devicama neizvesnost,dok se Rak, Lav i Skorpija bore cija ce biti poslednja?!

16. listopada 2023. 0 By Lala

VAGA

Ako ste i vagali do sada, od skoro necete moci da se ponasate tako. Moracete biti jasni, glasni i precizni. Sve vase situacije ce morati da se baziraju na cvrstim i jasnim odlukama.Pazite sta odlucujete.

 

SKORPIJA

Jednom ste raku i lavu jasno dali do znanja da ce vasa da bude poslednja.Dok  se oba ova znaka bore za vas, i zele da slome vas inat u vama, vi se necete dati. Lupili ste rukom od sto, i bice po vasem! Svidjalo se to kome ili ne!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Zatreskacete se u jednu osobu koja ce vam uzeti srce. Rado cete ga pokloniti, bez pomisli da vam ono bude slomljeno. Osecate se zaljubljeno, volite i svejedno vam je da sada razmisljate. Znate da vas nosi plima ljubavi ka odredjenoj osobi.

 

JARAC

Nema vise popustanja, vreme je da budete verni sebi. Ako ste do sada sluzili drugima i bili pod njihovom komandom, vreme je da sami  sebe  gledate. Okrenite se svojim ciljevima. Neko vam se svidja, pa ucinite nesto.

 

VODOLIJA

Vasa  ljubaznost prema jednom kolegi ce nestati u momentu.Tek cete shvatiti sta se zbiva i sta je ono sto vas ceka.Videcete da smera da vam preotme vas posao i poslovnu ideju za sebe. Tako je kada verujes svima, ne verujuci da bi vam tako podmetnuo.

 

RIBE

Okrenite se danima koji slede jer vam one donose sve najbolje. Ako je do sada i bilo neprijatnosti, od sada ce za vas biti bolji period. Vreme je da se okrenete ka vidnom polju, gde necete nicim biti ugrozeni. Ipak budite oprezni u vezi sa jednim jarcem.

Stranice: 1 2