DNEVNI HOROSKOP za 7. septembar: Ovan preispituje osećanja, Blizanci uspešni u poslu, Devici će neko ukrasti srce…

DNEVNI HOROSKOP za 7. septembar: Ovan preispituje osećanja, Blizanci uspešni u poslu, Devici će neko ukrasti srce…

5. rujna 2017. 0 By Admin 1

Dobar i lep četvrtak vam želimo ?
Kao što smo juče najavili, na nebu danas ništa novo. Isto tako će biti i sutra, pa povežite ova dva dana da se psihički odmorite, zaboravite na sve probleme i gledate da ne uhvatite neke nove.
Što se tiče posla – odličan period za rad na već započetim poslovima, a nije loše ni malo rizikovati, pa krenuti sa nečim novim. Period je dobar za sve vrste komunikacije, pa gledajte da razgovarate, pregovarate i dogovarate sve u vezi vaših poslova.

 

Ljubav – vreme je uvek za nju, pa gledajte da što više vremena provedete sa voljenom osobom, poklonite joj i pažnju ali i neku sitnicu koja će je podsećati na ovaj lep period, i na vas, naravno. Isto ovo vredi i za članove porodice i prijatelje.

 

Što se zdravlja tiče, već rekosmo da je dobar period da obratite pažnju na svoje zdravlje, da se aktivirate fizički i pripazite na ishranu. To je uvek aktuelno, ili bi bar trebalo da bude, ali pošto je sada dobar period za to – bacite se na zdrav način života.
Ništa ružno danas ne bi smelo da se dešava, pa se opustite i uživajte!

 

 

ovan

POSAO
Suviše ste zaokupljeni svojim poslovnim ambicijama, tako da ne primećujete nove događaje koji zabrinjavaju vašu porodicu.

 

LJUBAV
Pažljivo preispitajte svoju emotivnu vezu sa jednom dragom osobom. Ponekad nije lako sagledati istinu i pomiriti različite stavove.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

 

 

bik
POSAO
Ukoliko imate loš predosećaj u susretu sa saradnicima, izbegavajte svaki vid rizika u poslovnim pregovorima.

 

LJUBAV
Ponekad naivnost ili popustljivost prema voljenoj osobi donosi loš efekat. Potrebno je da se glasno čuje i vaša reč.

 

ZDRAVLJE
Moguće alergije.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6