DNEVNI HOROSKOP za 10. septembar: Devicu čeka jedan romantičan dan, Vodolija stiže do uspeha, Ovnu je potrebna razonoda i odmor…

DNEVNI HOROSKOP za 10. septembar: Devicu čeka jedan romantičan dan, Vodolija stiže do uspeha, Ovnu je potrebna razonoda i odmor…

9. rujna 2017. 0 By Admin 1

Nedelja, sa Merkurom u znaku Device, samo će da ojača jučerašnju energiju “čišćenja”. Ako juče niste spremili stan, automobil, radni prostor… e, pa danas biste morali. Sve što vas odavno čeka u stanu i oko njega, danas biste trebali da završite, skinućete sebi brigu s vrata a uradićete to temeljnije i brže nego inače, pa eto, ako ima takvih stvari… krpu u ruke i krenite sa čišćenjem.
Dan je odličan i za edukaciju, čitanje, gledanje dokumentaraca i ostalih naučnih štiva, pa ko može neka se melo edukuje. Ako imate mlađu decu, posvetite im vremena, čitajte im, pričajte sa njima, analizirajte, postavite pitanja i dajte odgovore.

Kada zavšite sa neobaveznim obavezama posvetite se sebi, obradujte se nečim, a vi znate šta je to što vas najviše raduje. Tako obradovani, napunićete se pozitivnom energijom, koja će vam sigurno trebati od sutra, znate i sami koliko nam ponedeljak energije crpi…

Lepu i uspešnu nedelju vam želimo.

 

ovan

POSAO
Zamerke koje vam neko upućuje donose suprotan efekat. Gubite interesovanje i volju da završite započeti posao. Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese. Potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju.

 

LJUBAV
Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo lepše nego što jesu.

 

ZDRAVLJE
Unosite više vitamina.

 

 

bik
POSAO
Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji.

 

LJUBAV
Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje vam je stalo.

 

ZDRAVLJE
Zdravlje dobro.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6