OPASNO JE ZALJUBLJEN U TEBE: Ovo su znakovi da mu ZNAČIŠ VIŠE OD ŽIVOTA…

OPASNO JE ZALJUBLJEN U TEBE: Ovo su znakovi da mu ZNAČIŠ VIŠE OD ŽIVOTA…

9. rujna 2017. 0 By Admin 1

Ne postoji tema o kojoj ne možete razgovarati. Bilo da je u pitanju vaš posao, prijatelji, film koji vas je oduševio ili hobi koji bi voleli da probate. On će vas uvek pažljivo slušati i biti tu za vas. On vam nije samo ljubavnik, već i najbolji prijatelj.

 

Ponosi se vašim uspesima.

Napredovanje u karijeri, osvajanje karata za koncert, savladavanje novih veština… O čemu god se radilo, on će to verno popratiti i detaljno izvestiti ljude oko sebe o vašem uspehu.

 

Voli vas baš takvu kakva jeste i ne pokušava da vas promeni.

Svestan je da ste neuredniji od prosečnog muškarca, da ste jako željni pažnje ili da ne biste znali da skuvate jelo čak ni kada bi vam o tome zavisio život. Međutim, on vas prihvata i obožava upravo takvu kakva jeste.

 

Iz vedra vam neba kaže koliko ste seksi.

Bilo da se radi o potpuno glupom danu kada izgledate bezveze u pidžami, neuredne kose i bez make-upa. I on to iskreno misli.

Uspeli ste izdržati period razdvojenosti.

Bilo je teško. Neopisivo vam je nedostajao. Ali, oboje ste uspeli da se žrtvujete se jer ste znali da ćete jednom, kada za to dođe vrijeme, živeti zajedno ili barem u istom gradu i da ćete tada biti najsrećniji na svetu.

 

Važni su mu vaši prijatelji

Ako je vaša prijateljica imala užasan dan, on će vam savetovati da veče provedete uz nju ili je pozovete na zajedničko druženje. A kada dugo nije čuo za nekoga od vaših prijatelja, iskreno ga zanima što je s tom osobom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3