RUŽA koju odabereš OTKRIVA kakva je tvoja LJUBAVNA SUDBINA

RUŽA koju odabereš OTKRIVA kakva je tvoja LJUBAVNA SUDBINA

17. prosinca 2018. 0 By Admin 1

LJubav svakoj ženi predstvavlja poseban dio života. Znate dobro kako je to kada prorade emocije, kada se život promeni, kada volimo svim srcem. Ovaj mali test otkriće kakva je vaša ljubavna sudbina.

Odaberite jednu ružu, onu koja vas najviše privlači i otkrijte šta vas očekuje!

 

 

PLAVA RUŽA

Ako ste odarali plavu ružu vi ste osoba koja varira od realnosti do svoje mašte i tako redom. Vi ste jedan veliki sanjar, žena koja na svet gćeda drugačije od ostalih. Kako sanjate u životu tako i u ljubavi. Nekad vam je jako teško da shvatite zašto život može nekada biti tako okrutan.

 

Vi ste to osetili na svojoj koži. Voleli ste i izgubili nekoga. To će uvek ostati zacrtano u vašem srcu, samo vi znate kako. Plava ruža simbolizuje nadu i novi početak.

 

Novo rođenje novi život,  a to znači da ste vi spremni ponovo da volite. Vama je suđeno da volite više od jednom od životu. Ako ste voleli i izgubili ljubav, nemojte biti očajni, nova ljubav će ući u vaš ljubav.

 

Vama je sudbin dala šansu da ponovo doživite ljubav.

 

 

ROZA RUŽA

Roza ruža predstavlja nežnost. Vi ste osoba koja ima meko srce i kada volite volite do kraja. vaš ljubav je nevina kao i vaša ljubav.

 

Ipak, vama je sudbina namenila mnoge izazove na ljubavnom putu. Nekda previše verujete ljudima, pa ostanete slomljenog srca.

 

Moraćete preispitati svoje osećaje i realno sagledati situaciju kada je vaš ljubavni život u pitanju. Nekada se previše zanesete pa vam se učini ljubav, a ono promašaj. Razmislite dobro o svojim postucima. Čuvajte svoje srce, jer nakon svih prepreka na kraju vas čeka ljubav.

 

Ona prava, ljubav uzajamna i posebna. U vaš život će ući muškarac koji će vam oduzeti dah i pružiti ivot kakav oduvek želite.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3