Kakva ti je SUDBINA? Izaberi jedno SRCE i saznaj zbog čega NEMAŠ SREĆE U LJUBAVI

Kakva ti je SUDBINA? Izaberi jedno SRCE i saznaj zbog čega NEMAŠ SREĆE U LJUBAVI

28. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Odaberi jedno srce sa slike i saznaj šta ti dušu lomi i zbog čeka ne možeš nikako da pronađeš ljubav…

 

 

SRCE BROJ 1

 

 

Srce broj jedan predstavlja i sibolizuje tvoje srce, koje ima jedan mali problem??? Ti se trenutno nalazis u zacaranom krugu, sa jos dvije osobe. Jako je tesko balansirati u drustvu u kojem su se izrodile emocije. Sada na momente postajete stranci i to vas pojede, pa dolazite u situaciju da ne znate sta dalje. Odgadjas razgovor, odgadjas i krijes istinu, da volis, previse lako propustas prilike. Prestani to da radis i angazuj se da se pokrenes jer srecu shvatati tako kao ti, nije ni malo dobro, pokreni se.

 

Dopusti sebi i da ti se desi takvo neko iznenadjenje koje uopste nisi planirala. Mozda je tu kljuc ostvarenja tvojih snova samo ti je potrebno da stisnes petlju i odlucis se na korak dalje. Plasis se da ne pokvarite odnos koji imate. Istina jeste cesto teska i komlikovana ali kada se radi o ljubavi tu nema mnogo dileme. Jer se svakako sve vidi, ko malo zna o emocijama. Tako da nista strasno, samo naprijed, po svoju srecu…

 

 NE ODUSTAJ OD SNOVA 

 

SRCE BROJ 2

Ako je tvoj izbor srce broj dva, ti jako mnogo zelis nekoga i volis ga, svim svojim srcem. On tu tvoju ljubav samo pretpostavlja ali zbog tvog pristupa nije mu bas jasno sta ti zelis i hoces od njega. Kada je on tu, ponasas se potpuno hladno i ko fol nezainteresovano a bukvalno izgaras od zelje da budete zajedno.

 

Trebas da shvatis da ti takve fore pale kad se muvas s nekim ili kad imas simpatiju. Ako ga toliko volis ne prepustaj nista slucaju. Nije ispod casti voljeti i biti direktan jer kada je ljubav u pitanju ne vaze nikakva pravila niti kalupi. Prati ono sto ti tvoje srce govori i neces pogrijesiti. Pokazi da ti se dopada, posalji signal ili pogled o kojem ce razmisljati cijelu noc, uhvati ga u zamku da ne zna sta ga je snaslo…

 

Imas dobre izglede sto se tice njega, samo je potrebno da se odvazis i ocigledno prvo priznas sebi sve sto osjecas i pomiris se sa tim. Pa onda kreni prema njemu… Tu je jos, ceka, ali pitanje je koliko dugo???

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2