VOLE SAMO JEDNOM U ŽIVOTU!- Žene u OVIM znacima su ODANE I VERNE, one nose ogromnu LJUBAV U SEBI- Srećan je onaj ko ih IMA PORED SEBE

VOLE SAMO JEDNOM U ŽIVOTU!- Žene u OVIM znacima su ODANE I VERNE, one nose ogromnu LJUBAV U SEBI- Srećan je onaj ko ih IMA PORED SEBE

30. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Od svih znakova u horoskopu ova tri znaka Zodijaka imaju sudbinu da kada jednom zavole, vole do kraja života. Rođenima u znaku Bika, Raka i Riba je suđena večna ljubav…

 

BIK

Bikovi su osobe koje su najsrećnije kada su zaljubljene. Kada vole Bikovi će učiniti i nemoguće da bi usrećili osobu pored sebe. Iako pravila kažu da neki Bikovi jako kasno pronađu pravu ljubav, oni su po prirodi takvi, da kada, jednom zavole nekog vole ga ceo život. Bikovi su osobe koje su pomalo sanjari i oduvek su maštali o savršenoj ljubavi koja će im doći.

Iako kroz život sreću ljude sa lažnim licima, Bikovi su toliko dobre duše da neće pomisliti na osvetu ili da povrede nekoga iako je to neko možda učinio njima.

 

Kada jednom pronađu ljubav, zaljube se u tu osobu, Bikovi će je voleti do kraja života. Iako nisu svr ljubavi srećne to neće ugasiti ljubav jednog Bika prema nekome. Oni su u stanju da svoju ljubav gaje i čuvaju u dnu svoga srca, i iako niko ne zna za to Bikovi će voleti dok dišu. Bikovi su jako verni i odani u vezi, nikad vas neće napustiti i ostaviti na cedilu. Na njih možete uvek računati, i ako imate sreće da iate ljubav jednog Bika vi ste zaista srećan čovek, jer ćete osetiti sve prave čari iskrene i prave ljubavi.

 

PREDANOST DO KRAJA

 

RAK

Rakovi važe za jedan od najemotivnijih zankova Zodijaka, a to važi i za žene i za muškarce. Rakovi su osobe koje su ispunjene ljubavlju i celi život tragaju za pravom ljubavi i nekim s kim će moći da osnuju porodicu i dočekaju starost. Rakovi u ljubavi su jako predani i budno čuvaju svoju ljubav u svakom trenutku. Kada se jednom zaljubi Rak je spreman na mnoge ludosti da bi dobio osobu koju želi. Kada pronađe pravu ljubav on će težiti tome da ostane s njom do kraja svog života. Rakovi vole jednom i zauvek.

 

U vezama su jako verni i oni nikada ne odlaze prvi, uvek pokušavajući spasiti ljubav. Za njih je ljubav smisao svega i oni su srećni samo kada vole. Rak će posvetiti svoj život ljubavi i tražiti nekog kome će dati bezuvetnu ljubav. Ukoliko imaju sreće da pronađu nekoga sličnih razmišljanja i nekoga ko želi porododicu i brak oni će se potpuno predati toj osobi i sve učiniti da je usreće.

 

U braku su verni do kraja, i nikada vas neće ostaviti. Suđeno im je da vole jednom pravo i iskreno, ako izgube tu ljubav, Rakovi pate do kraja života.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2