Lav u TAJNOJ vezi, Blizanci između DVE VATRE, a jedan znak PRAVI FATALNU GREŠKU! Evo šta vas očekuje za VIKEND!

Lav u TAJNOJ vezi, Blizanci između DVE VATRE, a jedan znak PRAVI FATALNU GREŠKU! Evo šta vas očekuje za VIKEND!

11. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte šta vas očekuje u vikend horoskopu. Zvezda na nebu su napravile veliku zbrku i pomešale emocije. Evo šta očekuje vaš znak Zodijaka do 14. januara…

 

OVAN

Probajte iskoristiti ovaj vikend da provedete saljudim a koje volite. Odmarajte, fali vam snage. Zaljubljeni neka negde odu na kraći put, prijaće vam. Slobodni Ovnovi imaće zanimjiv vikend. Mogući su vatreni susreti sa jednom posebnom osobom.

 

 

BIK

Vi kao da zaboravite koji je dan. Dolazi vikend i spremite se za neke promene, Oni koji su u vezama imaće priliku da sa osobom koju vole donesu neke važne odluke. Slobodni će uživati u druženju tokom narednih dana.

 

 

BLIZNACI

Veliki izazovi ovaj vikend za vas ako ste u vezama. Bićete naročito napeti i na distanci sa partnerom. U nedelju će se stavri smiriti. Pokušajte lepo razgovarati o problemu. Slobodni će imati situaciju da će se naći između dve osobe. Jako zanimljiva dešavanje pred vama.

 

RAK

Ovaj vikend stiže vam jedno lepo iznenađenje od osobe koju volite. Imaćete zaista prelepe trenutke. Uživajte u vikendu. Slobodni će biti naročito emotivni. Pazite se u subotu kome se poveravate.

 

 

LAV

Zauzeti će biti u iskušenju ako su u vezi. Progoniće vas neke misli celi vikend. DObro je dok samo misli ostaju.

Slobodni će u petak imati zanimljivo veče. U nedelju bi mogli ući u jednu tajnu vezu. Privlači vas opasno jedna osoba pa ćete pristati na sve uslove.

 

 

DEVICA

Puno obaveza i ovaj vikend. Ako ste u vezi probajte s partenrom negde na zrak izaći i iskorisiti ove dane pred vama da se malo oslobodite od svakodnevnog stresa.

Slobodni će biti jako romantični i poletni. Lepa subota vas čeka, puna zanimljivih dešavanja.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3