DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 15. februar: Ovnu dan ispunjen strašću, Blizance prati sreća, Škorpija vraća veru u ljubav…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 15. februar: Ovnu dan ispunjen strašću, Blizance prati sreća, Škorpija vraća veru u ljubav…

14. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas vas zvezde ohrabruju da izađete među ljude, jer postoji šansa da upoznate veoma interesantne ljude. Neka osoba bi mogla uneti dozu svetlosti u vaš život. Oboje ćete shvatiti da delite ista interesovanja i poglede na svet. To će vam, vise od bilo čega, vratiti osmeh na lice i dati vam razlog da se radujete budućnosti.

 

 

BIK

Ako ste u poslednjem periodu vi i vaša voljena osoba prolazili kroz težak period, očekujte da će vam danas zvezde vratiti toplotu i humor u vezu i život. Ako i nakon toga budete osećali da stvari ne funkcionišu na pravi način, zapitajte se koliko je vaša veza zaista vredna. Možda ćete, kada sve sagledate realnim očima, doći do zaključka da ste bili u zabludi.

 

 

BLIZANCI

Danas vas zvezde ohrabruju da uzmete u ruke sve svoje šale i viceve, sav šarm i harizmu, obučete najlepšu haljinu što imate i odite u provod. Ako ste uvek želeli da upoznate nekoga ko je avanturista, ko je otvoren, duhovit i luckast kao vi, spremite se na to! Ovo je momenat koji ste čekali ceo život. Uživajte!

 

RAK

Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Taj bi se scenario mogao odnositi na sve aspekte života. Tako je i u ljubavi. Kada se jedna veza završi, dolazi druga. Današnji dan vam upravo donosi mogućnost da osetite emocije prema nekome novom u vašem životu. Zato, vratite osmeh na lice i ne očajavajte!
 

 

LAV

Danas ćete razmišljati o smislu života i ljubavi. Ukoliko imate nekoga ko je raspoložen za ovakve razgovore, sjajno ćete se zabaviti. Ukoliko, međutim, vaš partner i ljudi oko vas imaju realne probleme i stvari koje su im zanimljivije od filozofiranja, mogli bi ste biti povređeni i usamljeni. Nemojte! Nisu svi emotivni i duboki kao vi!

 

 

DEVICA

Ako već duže vreme čeznete za prilikom da sa svojom voljenom osobom provedete specijalno veče, danas vam zvezde omogućuju upravo to. Ovo bi mogao biti dan za pamćenje kada je vaš ljubavni život u pitanju. Ako ste slobodni, nemojte padati u očajanje. Postoji mnogo interesantnih stvari koje možete da radite dok prava osobe ne naiđe. A naići će, sigurno!

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3