VELIKI  HOROSKOP do  31. MAJA:  Sve o vasoj buducnosti,    evo cije TAJNE IZLAZE NA VIDELO!

VELIKI HOROSKOP do 31. MAJA: Sve o vasoj buducnosti, evo cije TAJNE IZLAZE NA VIDELO!

19. svibnja 2022. 0 By Lala

 

OVAN

Zauzeti: Sto se trenutne situacije tice situacija i nije bas najbolja za pripadnike ovog znaka.

Malo ste zategli odnose sa partnerom…

Ali oni se nece resavati sami od sebe. Potrebno je mnogo vise vremena i zalaganja da bi jedna veza funkcionisala kako je potrebno i da se oba partnera osecaju prijatno u njoj sto kod vas trenutno nije situacija.

POcinjete da razmisljate kuda ce Vas to odvesti. Vas je donekle i stran odgovora.POslusajte i srce i razum i znacete na cemu ste. Mladi bracni parovi ce uzivati u svojoj ljubavi i sreci koja ih obuzima.

Slobodni:Osoba o kojoj ste do sada samo intezivno razmisljali, je pocela da pokazuje znake da joj se dopadate i da sa vama zeli nesto vise od obicnog flertovanja.

Period posle 20.maja je odlican za ulazak u vezu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BIK

Zauzeti:Ne prastate partneru neke stvari koje Vam je precutao iako je to bilo u vasem interesu.  Stavite se na njegovo mesto i razumite ga , nije bilo iz zle namere sasvim sigurno.

 

Pokusajte da zadjete zajednicki jezik jer period posle 18 maja je idealan za odlazak na krace putovanje.  I da se posvetite malo jedno drugom.

 

Partner vas obozava je je definitivno. Oni koji su u verenickim vodama se spremaju za veliki dan , pogotovo oni koji ce ga imati u poslednjem vikendu ovog meseca. Zelimo Vam svu srecu.

 

Slobodni:Osvajanja Vam i nisu bas sad na umu. Jer ste prezauzeti, ali morate naci malo vremena i za licne obaveze.

Period od 23-eg do 28-og je idealan za zapocinjanje novih veza, a od 28-og do 31-og za nastavak starih prica.

 

BLIZANCI

Zauzeti:Ako se nalazite u duzoj vezi ili u braku iskoristite dobro ovu drugu polovinu meseca da se pozabavite vasim emotivnim odnosima.   Odnosima koji su malo poljuljani i koje kao takve i unosite u period koji je tek pred vama.

Poverenje se negde izgubilo i vi trebate poraditi da te relacije izmedju partnera i vas konacno prorade. Ne dozvolite da vas manjak vremena spreci u nastavku jedne jako lepe ljubavne price.

Slobodni:Iako smo vec odavno usli u prolece, vi imate osecaj kao da ste se tek sada probudili i kao da se sada tek spremate da krenete u osvajanja.

 

Pogotovo se to odnosi na period do 25 maja.

 

Mogla bi da vam se svidi osoba u znaku Bika koju cete pozeleti samo za sebe.

 

 

 

RAK

Zauzeti:Vasa ljubavna prica je na odlicnom putu i kao takva treba da bude i nastavljena da se prica i da se radi na njoj.

 

Imacete i vi svoje trenutke kada cete se ljutiti na partnera, kao i on na vas.

Ali cete sve uspevati da prevazidjete pogotovo sto znate da ste se iz velike ljubavi i odlucili da jedno sa drugim podelite vreme koje je pred vama.

Posle 26-og mozete ocekivati vesti o prosirenju porodice. Neki ce objaviti i verenicke vesti.

Slobodni:Osecate emotivnu nesigurnost.

 

Kao da vas je strah da napravite prvi korak i da krenete da osvajate osobu koja vam se dopada.

Skupite malo vise hrabrosti i za pocetek bar posaljite sms. A kasnije ce se stvari same po sebi resavati.

LAV

Zauzeti:Iritira Vas partnerovo ponasanje i sve veci njegov pritisak na vas i njegov uticaj koji zeli da ima nad vama. Kao da zeli da kontrolise svaki vas korak i pokret.

Proverava telefon, poruke i mejlove. Sto vama ni najmanje nije prijatno i lepo.

Pa cete postaviti ultimatum ili promena kod partnera i prestanak tih “spijunskih igara”. Ili cete se razici i svako na svoju stranu.

 

I partner ma koliko da se trudio nece moci da ne vrsi proveravanje vasih dnevnih rasporeda… Pa  cete posle 29-og izaci iz veze ili braka koji vas je gusio ili opterecivao.

Slobodni:Trenutno ste fokusirani na ispite ukoliko ste student. Zelite da “ocistite” godinu na vreme i nije vam sada do ljubavnih avantura mozda neki drugi put.

 

 

DEVICA

Zauzeti: Imate utisak da voljena osoba vešto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče vaše nezadovoljstvo.

Dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na zajedničke dileme. Morate dati sve od sebe ukoliko zelite da imate jedan lep i skladan odnos sa svojim partnerom.

 

Ispunjeni ste ljubavlju i srecom ali vam ipak nesto fali. Mozda cete se i privremeno razici. Samo dok ne utvrdite koliko ne mozete jedno bez drugog i koliko vam nedosteje.

Slobodni:Nezadovoljni ste svojim statusom i rado biste ga menjali.I tako ce biti do kraj meseca kada se situacija popravlja. I vi privlačite pažnju suprotnog pola na svakom koraku.

 

 

VAGA

Zauzeti: Ako ste u vezi povedite računa o svom ponašanju prema partneru i ne prenagljujte sa donošenjem važnih odluka.

 

Morate biti sigurni da je to ono sto oboje podjednako jako zelite, a ne samo vi. Svesni ste da se najsigurnije osećate kada imate kontrolu nad emocijama, ali, moze se i desiti da zaboraviete na razum . Prepustite se emocijama koje su veoma jake. I za vas ce to biti neponovljivo i jedinstveno iskustvo.

Period izmenju 20-tog i 25-tog nije dobar za sklapanje brakova ili zapocinjanje zajednickog zivota.

 

Slobodni:Spremni ste na akciju i željni ste promene.

 

A osoba o kojoj vi razmisljate koliko ste uspeli da saznate misli na nekog drugog sto vam stvara dodarnu nervozu.

Posle 28-og dolazi do konacno povoljnog perioda ze nove veze.

 

 

SKORPIJA

Zauzeti:Previse truda ste ulozili u ovu vezu da biste se tek tako lako prepustili i dali da vas nesto rastavi.

Reseni ste da se borite za svoj brak i svoju srecu i necete date nikome da to unisti.

Ulozili ste godine truda i rada u sve to i sada cete to braniti svim silama.

Od 18-tog maja se pazite brzopletih izjava ili bilo kakva vrsta pa i naivnog flerta moze biti signal vasem partneru koji ce ga odvesti u suprotnom smeru od vaseg.

 

Posle 27-og sve se polako vraca na staro.

Slobodni:Ako ste mladi ili slobodni, slobodno krenite u osvajanje, ali poštujte tuđa osećanja i nemojte nekog povrediti na tom puti.  Mozda je to necija sansa za srecu koliko je i Vasa neka druga.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2