Tvoj  CVIJET SRECE OTKRIVA sta ce ti se LIJEPO DESITI do KRAJA LJETA! – Jedan je znak LJUBAVNE ali i NOVCANE SRECE!

Tvoj CVIJET SRECE OTKRIVA sta ce ti se LIJEPO DESITI do KRAJA LJETA! – Jedan je znak LJUBAVNE ali i NOVCANE SRECE!

4. srpnja 2021. 0 By Maja

CVIJET SRECE BROJ 1

Sreca za tebe nije nesto sto dodje tek tako. Sreca je za tebe nesto za sto zelis da se izboris. Uvijek si bio borac kao ni jedan drugi jer ti si morao sa mnogim zivotnim izazovima da se suocis.

Osoba si koja se nikada nije predala , jer ti zelis srecu u svom zivotu  i od nje nikada neces odustati.

Sreca je za tebe uvijek bila nesto posebno, mozda zbog toga sto nije bila cest gost u tvom zivotu. Ipak ti nadu nisi gubio da ce ti krenuti na bolje. Vjerujes u svoju srecu i nje se nikada neces odreci, ma koliko tesko ti bilo.

Osoba si koja ima jak stav i koja nece sebi nikada dozvoliti da njena sreca zavisi od drugih ljudi.

Tebi u zivotu mnogo srece nije bilo sudjeno, ali do kraja ljeta mnogo toga ce da se promjeni. Pred tobom su desavanja koja ce sve tvoje probleme baciti u zaborav. Ovog ljeta dolazi do desavanja koja cete mnogo usreciti.

Cvijet srece sluti ti velikim desavnjima na poslovnom polju koja ce ti donijeti velike novce.

Pred tobom su velika desavanja koja ce ti samo veliku srecu donijeti. Neces znati za probleme, jer problemi u tvom zivotu ovog ljeta padaju u zaborav.

 

CVIJET SRECE BROJ 2

Mnogo si u zadnje vrijeme  morao patiti zbog nekih desavanja u tvom privatnom zivotu. Ti si osoba koja je uvijek mnogo cinila za druge, ali ta dobrota se tebi nije na isti nacin vratila. Pred tobom su bila desavanja na polju ljubavi koja su ti slomila srce.

Osoba koju si volio najvise na svijetu tebe je mnogo razocarala, i nista vse nije bilo isto.

Tvoje srce je bilo slomljeno  i dugo to je trebalo da se od tog pada oporavis. Velikoj ljubavnoj sreci se ipak nikada nisi prestao nadati, jer za tebe je ljubavna sreca sve u zivotu.

Do kraja ljeta ti ces sretsti svoju veliku ljubav koja ce tebi u zivotu znaciti mnogo.

Ti ces upoznati svoju srodnu dusu. Ti ces upoznati ljubavnu srecu kao nikada do sada i sa tom osobom samo za veliku ljubav znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2