Izaberi ANDJELA CUVARA, i otkrijte na  sta vas upozorava u narednih deset dana!

Izaberi ANDJELA CUVARA, i otkrijte na sta vas upozorava u narednih deset dana!

29. ožujka 2023. 0 By Lala

Zna se da svako bice na svetu, ima nekoga ko ga voli i ko zivi za njega.

Takodje znamo da oni koji nas neizmerno vole, sve su i spremni za nas da urade, ako zatreba pomoc, u zivotu, u nevolji. I bas kao sto svi imamo obozavano bice, onoga ko ga volimo, imamo i onoga ko nas voli.

Sa druge strane, uvek imamo i ono nesto sto nas prati, sto nas cuva i sto bdi nad nama.

Nesto nevidljivo, neshvatljivo i nesto sto nas prosto prati i kao senka sledi.

To je svakako nas andjeo cuvar kojeg ima svako bice, pa cak i ono koje ne veruje da tako nesto postoji, i da je ta prica samo  verovanje starih ili tek obicna bapska prica.

Evo prilike da izabere jednu od tri ponudjene slike, i da saznate na sta vas upozorava vas andjeo cuvar u narednim danima…

AKO STE  IZABRALI ANDJELA CUVARA BROJ 1

Vi koji ste izabrali andjela cuvara pod rednim brojem jedan, kao da ste se okrenuli ka patnji. Nesto se desilo u vasem zivotu, ali nesto nemilo, ili tek ono sto vam nikako ne prija.

Vase srce se okrenulo ka placu, suzama i tuzi, umesto da se raduje. Vase se srce  okrenulo patnji, i prosto se predalo, umesto da bude voljeno od osobe koju voli i da se bori za  za njenu ljubav.

Umesto da sirite svoja krila, vi ste se ogrnuli pastom bola i bolujete svoju bol.

To ne smete nikako, i vas andjeo cuvar vas upozorava na patnju. Ne smete se predati, nego rasiriti krila i ici dalje kroz zivot.

Tek slede bolji dani, vas andjeo cuvar vam obecava, ali morate da se otrgnete vi licno i krenete ka zivotu, a ne da se okrecete od zivota.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2