Najvaznije od svega  je da je OVAJ znak NE ODUSTAJE, jer mu se SMESI SRECA na  koju je DUGO CEKAO!

Najvaznije od svega je da je OVAJ znak NE ODUSTAJE, jer mu se SMESI SRECA na koju je DUGO CEKAO!

3. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete sebi isvojim ciljevima. Stalno ste u prilici da sluzite drugima, i tako radite za njihove ciljeve.Imate li vi svoje  zelje i svoje ciljeve? Kada ce vasi da dodju na red?Konacno, vreme je!

 

BIK

Nikako da se spustite na zemlju i da vas taj osecaj nateta da se dobro zamislite.Vi kao da zivot gledate kroz ruzicaste naocare, i nikako da se sukobite sa stvarnim zivotnim desavanjima. Mozda vam se danas nesto desi.

BLIZANCI

Vreme je da se otreznite i da izadjete iz zablude koja vas je opila! Pravi je dan da budete razumni i da pokazete da znate da  budete  realni. Zberite racunice i videcete sta vam jedna osoba  znaci i koliko vas vuce!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dugo se borite i vreme je da budete i dalje borac.Dok svi oko vas misle da cete se sada predati, jer ste na ivici snage, vi cete pokazati da necete. Neko ste ko nikad ne odustaje i mada sporo, stize vam sreca, koju ste dugo cekali.

LAV

Vi ste odavno pod uticajem okoline i niste joj dali za pravo. Sve i da niste hteli, morali ste da trpite. Vasa je greska sto niste podrzali partnera onda kada je ocekivao. Sada je kasno, pa mozete se radovati sa svojom okolinom.

DEVICA

Necete se radovati  danasnjem danu ali cete da budete  raspolozeni. Vas partner vas voli i vreme je da vas bar on oraspolozi. To sto vas cekaju obaveze na koje niste voljni, ne znaci da ne mozete uzivati u drustvu partnera.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2