Cestitamo ako ste rodjeni u ovom znaku, vama niko nista ne moze!

Cestitamo ako ste rodjeni u ovom znaku, vama niko nista ne moze!

21. travnja 2024. 0 By Lala

BIK

Vama je jedino resenje da se ne osvrcete ni nazad, ni napred. Cestitamo ako ste rodjeni u ovom znaku zodijaka.Vama niko nista ne moze! Jednostavno ste takvi da se ne plasite nicega i ne prezate na sitne reci, niti velike probleme.

Vi ste jako vredni i jasno vam je da znate sta vam je ciniti. Vi se uvek zauzimate mnogo vise obaveza nego sto mozete da obavite, i obecavate daleko vise.Bez obzira  na sve sto niste u mogucnosti da ispunite bas sva obecanja, vi i dalje obecavate svima.

Mnogo se zanosite svojim mogucnostima i svojim planovima. Donosite  razumna misljenja i razlicite sanse  i planove, ali nikako da krenete da ih sprovodite u dela. Vi biste da idete napred, ali nikako da krenete, da sa reci predjete na dela.Mada radite, cinite to bezvoljno i nikako da pokazete elan koji vam je potreban.

Treba vam elan koji ce vas voditi kroz planove i kroz zelje koje imate i nosite u sebi. Kada se spoje vasa inteligencija i vasa lepota, dobija se spoj lepoga i neodoljivog. Bili ste zavedeni  od jedne osobe koja je sada vasa proslost i nikako da postane sadasnjost. Sve dok mislite da vise nemate sanse, necete izaci iz kolotecine u kojoj ste.

Slede dani vaseg rodjenja i vreme kada cete se moci da radujete i da ujedno i slavite. Vreme je da se bivsa ljubav javi i da ponovo postane deo vaseg zivota.Tek cete se radovati kad budete srecni i ujedinjeni neraskidivom ljubavi. I niko vam nista nece moci!

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2