Pred ovim znacima je sreca u ljubavi koja ce promeniti mnogo!

Pred ovim znacima je sreca u ljubavi koja ce promeniti mnogo!

27. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Umorni ste i osecate se nespremnim za period koji sledi.Vase obaveze su uzele maha, a vase emocije  nisu uzvracene. Bas onaj koga tajno volite i ne primecuje vase poglede. I sve vam jasno govori da se tu nista nece menjati.

 

BIK

Ne osecate se dobro sto ste sami ali ste sami krivi za to.Imali ste sanse koje niste prepoznali i koje niste iskoristili. Sada nije vreme za radovanje, vec  da pokazete  da cete sami sebi da date jos neku sansu.Vreme je za popravke.

 

BLIZANCI

Spremno ulazite u novi period jer imate oslonac. Jedna osoba vam je oslonac u svemu, a da niste do sada nikad priznali. Bice da je vreme da joj priznate i uzvratite, pa jasno shvatite da ste jedno drugome sudjeni.

 

RAK

Ako imate snage da jos malo budete uz partnera i da mu date poslednju sansu.Bili ste mu oslonac u svemu, ali vam nije uzvratio.Mozda bas slede dani kada ce vam to i priznati. Sreca sto vas ima, promenice mnogo toga, pa i njega.

 

LAV

Radujte se svojim koracima i idite napred, bez osvrtanja i zastajkivanja. Oni vas vode ka nekom novom licu i u jedan lepsi period. Pravo je vreme da se resite proslosti koja nije lepa.I da uzivate u onom lepome sto vam sada zivot nudi.

 

DEVICA

Ogromna je vasa tuga i vreme da se ona  kanalise. Nemojte da  zalite za onim sto je bilo. Da je vredno zaljenja, jos bi trajalo! Zato glavu gore i idite za novim desavanjima i novim likovima. Uskoro ce jedan zanimljiv lik uci u vas zivot.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2