Izaberi ZLATNO SRCE i saznaj koliko ces SRECE i PARA imati u narednom periodu!

Izaberi ZLATNO SRCE i saznaj koliko ces SRECE i PARA imati u narednom periodu!

27. travnja 2024. 0 By Lala

 Zlatno srce je znak nase srece i para, dakle znak naseg uspeha u materijalnom smislu.Imate cetiri ponudjena srca pa izaberite jedno i saznajte  hocete li ih i vi imati!

AKO STE IZABRALI ZLATNO SRCE BROJ 1

Vi koji ste izabrali zlatno srce pod rednim brojem jedan, vrlo ste vesti. Izabrali ste srce u kojem ste u prvom planu i na prvo mesto postavili ljubav. Vasa emotivna situacija ce vam biti i vodja i pokretac za sve. Osecate da je zalud sve drugo, ako nije ljubavi.

Dok se neki ljudi kite novcima, kao perjem,  i hvale kako imaju sve, vi tacno znate da preteruju.Osecate to u njihovim tuznim i praznimpogledima da je laz i da se samozanose misljuda su srecni.Ni vise, ni manje,no sto imaju novce.

Vi ne zelite biti kao drugi,vec zelite da svoje srce ispunite ljubavlju  prema nekoj odredjenoj osobi.I da ta ista osoba i vama uzvrati i tako vase srce ispuni. Zato ste spremni da se borite za jednu osobu koja vam se svidja i dok ne budete uspeli, necete zastati. Tek cete tada da imate sve, i pare i srecu!

AKO STE IZABRALI ZLATNO SRCE BROJ 2

Vikoji ste izabrali ovo srce pod brojem dva,im,ate bolnuproslost. Nekog ste volelii nadali se sjajnoj ljubavi i sreci,ali vas nije htela. Jednostavno,nije vam se dalo.

Posto je sada izabrano srce pod brojem dva, vreme je za vasu drugu sansu.Vreme je da pokusate da volite  osobu do koje vam je stalo i koja ce da bude novi oreol svetlosti u vasem zivoitu.

Nece biti lako, ali ce biti moguce da svojim strpljenjem osvojite ono za sta se borite.Pare nece biti na vasoj strani, ali jedan lik ce ponovo u vase srce!

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2