DNEVNI HOROSKOP za 22. maj: Bika neko puno voli, Lavu stiže novac, Vaga ulazi u vezu, Vodoliji u mislima stara ljubav…

OVAN Ljubav Poletni ste i razigrani. Imate novu ljubav, ali o tome nitko ništa ne zna. Sve je još u nacrtima i projektima, ali situacija se vrlo dobro razvija. Posao Novi suradnici djeluju inspirativno... Read more »

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. maj: Blizancima stižu promene, Lav uživa u ljubavi i pažnji, Jarca čeka romantični susret, Ovan bi se mogao razočarati…

OVAN Danas vam zvezde donose suočavanje. Verovatno će licem u lice biti usmerene fantazija i realnost. Vi već dugo nešto želite, a ne shvatate da su vaše želje nerealne. Neko će vam... Read more »

VELIKI HOROSKOP ZA JUN: Ovan i Blizanci će uživati KAO NIKAD, Bika očekuje VATRENA LJUBAV, a jedan znak čeka JAKO TEŽAK PERIOD!

Mesečni horoskop za jun 2019. godine!     OVAN Jun za sve pripadnike ovog znaka donosi mirne i staložene odnose sa voljenom osobom. U emotivnom odnosu nećete imati velike promene i sve... Read more »

POČINJE VLADAVINA BLIZANACA: Devicu STARA ljubav želi NAZAD, Vaga pred BOLNIM raskidom, Jarac otkriva veliku TAJNU, Blizanci u OPASNOJ vezi…

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku donosi sezona Blizanaca…   OVAN (21.3 – 20.4) Posao Komunikacija sa drugim ljudima će u narednom periodu ići veoma dobro. Možete učestvovati u važnim diskusijama i iznenaditi... Read more »

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. maj: Vaga se suočava s istinom, Blizanci odustaju od ljubavi, Ribe čeka prava romantika…

OVAN Aktuelna pozicija planeta unosi vam mnogo topline i nežnosti u partnerski odnos. Danas ćete ponovo razmišljati o tome šta je vas i vašu voljenu osobu spojilo i šta je to što... Read more »

Izaberi jedan PRSTEN i saznaj hoće li te u JUNU pratiti SREĆA U LJUBAVI ili te očekuju SUZE I BOL

Prsten kao simbol ljubavi nosi posebnu magiju u sebi. Svaki unikatan sam za sebe, otkrva skrivene čari one druge dimenzije, koju zovemo ljubav. Pogledaj sliku i izaberi prsten koji ti se najviše... Read more »

DNEVNI HOROSKOP za 21. maj: Devicu nose emocije, Blizance čekaju ljubavne turbulencije, Jarac na ivici živaca….

OVAN Danas biste mogli osećati da ćete pogrešiti bilo da nešto uradite ili ne uradite ništa. Mogli biste biti veoma tvrdoglavi u jednoj situaciji, iako znate da ako previše insistirate na svojim... Read more »

SAMO ZA GENIJALCE: Koja posuda će se PRVA napuniti vodom?

Ako volite logičke mozgalice, donosimo vam jednu od zanimljivijih. Pogledajte sliku ispod pa procenite koja posuda će prva biti napunjena vodom?   Šta vi mislite? Da li ste uspeli? Šta mislite?  ... Read more »

Samo 3% ljudi vidi BROJ na slici! Vidite li vi?

Još jedna mozgalica da proverite svoju sposobnost opažanja i testirate vid. Možete li vi videti koji broj je skriven na ovoj slici?   Koji broj se nalazi na slici ispod? Da li... Read more »

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU SUDBINU ZA JUN: Blizanci između DVE LJUBAVI, Vodoliju privlači ZAUZETA osoba, Raku život više NEĆE BITI ISTI…

Ciganske karte otkrivaju sudbinu za jun 2019 – Svaka karta na određen način otkriva šta će se desiti, a evo šta donose za svaki horoskopski znak tokom juna     OVAN BOLEST-KUĆA-NESREĆA... Read more »